Live

MORNING ZU

Hitul care a trezit România: Surorile Osoianu - „La portiță la Gheorghiță”

Zilnic, Buzdu și Morar ne dau „bună dimineața” cu hitul care trezește România. De obicei, DJ Mori este cel care alege piesa de trezit România.


Astăzi, hitul care a trezit România vine de la surorile Osoianu. Iar atunci când în difuzoare se aude „La portiță la Gheorghiță”, e semn clar că va fi o săptămână ZUper! 
 
Surorile Osoianu este un ansamblu etnofolcloric familial din Republica Moldova. Este alcătuit din 5 surori născute în satul Horești, raionul Fălești.

Surorile Osoianu au colaborat cu formația Zdob și Zdub în anul 2003, înregistrând împreună două piese: „DJ Vasile” și „Miorița”. Au început să colaboreze cu Loredana Groza la concertul dedicat celor 25 de ani de activitate ai artistei.
 
Ascultă și tu hitul care a trezit astăzi România!

Surorile Osoianu - „La portiță la Gheorghiță”


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate