Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Luke Combs - „Fast Car” (Cover)

Piesa din Torpedoul lui Morar care îți aduce aminte de piesa din torpedoul tatălui tău: Luke Combs – „Fast Car” (Cover).


Luke Combs a realizat acest cover, pentru că piesa „Fast Car” îi aduce aminte de călătoriile cu mașina alături de tatăl lui. Ei și muzica.

„Acel cântec face parte din viața mea. Aveam 5 ani, când tata îl asculta pe o casetă. De atunci, a devenit una din piesele mele preferate, o cântam peste tot, i-am făcut un cover în facultate, apoi m-am gândit să lansez varianta oficială.”, a spus artistul într-un interviu.

Acest moment cu nostalgie a trezit multe amintiri din copilărie. Ascultătorii Morning ZU au trimis pe WhatsApp, la 0747.221.815, piese din torpedoul tatălui lor. S-a lăsat cu muuultă emoție, veselie și dor.

Care e piesa care îți aduce aminte de tine și tatăl tău?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate