Live

MORNING ZU

Torpedoul Lui Morar: Dua Lipa - „Dance The Night”

Dua Lipa a lansat „Dance The Night”, una din piesele de pe coloana sonoră a filmului „Barbie”. Acum și în #TorpedoulLuiMorar.


 
Dua Lipa este artista momentului! Cântăreața excelează pe toate planurile. Ce să îți spunem mai întâi? Că are un nou iubit? Că a lansat o colecție de haine împreună cu Donatella Versace? Sau că va avea un rol în filmul Barbie, iar vocea ei se va auzi pe coloana sonoră a filmului? E clar! Dua Lipa e prezentă, mai mult ca oricând, în atenția publicului. 
 
„Dance The Night” este cea mai nouă piesă semnată de Dua și va însoți filmul „Barbie” care va avea premiera în România în luna iulie. Ca fapt divers, piesa face parte din „Barbie The Album”, o colecție muzicală de 16 piese semnate de cei mai tari artiști ai momentului, printre care Ava Max, The Kid Laroi, Charlie XCX și mulți alții. 

Până ce vei putea vedea filmul, te invităm să o asculți  pe Dua Lipa cântând „Dance The Night”! Listen & dance!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate