Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: IRAIDA - „NTM” (Nu Te Mint)

IRAIDA a lansat prima piesă solo în limba română: „NTM” (Nu Te Mint). Refrenul e de pus pe repeat și de pus într-un loc special din Morning ZU: Torpedoul lui Morar.


IRAIDA compune multe dintre piesele pe care le auzi pe ZU, iar acum e timpul ca vocea ei să fie auzită mai mult. După ce a cucerit toată planeta cu prima ei colaborare alături de PUYA – „Opriți Planeta”, IRAIDA revine cu prima ei piesă solo în limba română: „NTM” (Nu Te Mint).

„Această piesă vorbește despre relația toxică în care tu dai totul și nu primești nimic înapoi. E pentru toți oamenii care au fost în acest punct la un moment dat. Vreau să vă promit că există viață după o inimă frântă.”, le-a spus IRAIDA fanilor ei, pe TikTok.

Pentru toți oamenii care au inima ploaie, pentru speranța că vin și zilele cu soare! Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate