Live

MORNING ZU

Radioul Copiilor: Ce își doresc copiii de la Moș Nicolae

Celor mari, celor mici, ne e drag tuturor Radioul Copiilor. În fiecare zi, de la ora 7:00, la Morning ZU cu Buzdu și Morar. Știi că nu ai o dimineață oarecare, când ZU se aude în difuzoare!

 
Și atunci când ești mare îl aștepți pe Moș Nicolae. Chiar dacă acum îl aștepți mai mult pentru a vedea zâmbetele persoanelor dragi, atunci când sunt surprinse de cadoul primit. 
 
Matinalii așteaptă să vadă zâmbetele celor mici de la Radioul Copiilor, când primesc cadourile de la Moș Nicolae. Dar până la ziua cea mare, Buzdu și Morar i-au întrebat pe copii ce își doresc să vadă în ghetuțe, când se trezesc mâine dimineață. 
 
Mâine, de la ora 7, facem cel mai mare unboxing cu darurile primite. Așa că pregătiți-vă ghetele, dar și camera, să filmați tot ce v-a adus moșu’!
 
Ce își doresc copiii de la Moș Nicolae? Play! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate