Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Galantis, David Guetta, & 5 Seconds of Summer - „Lighter”

Galantis, David Guetta și 5 Seconds of Summer colaborează pentru o piesă electrizantă: „Lighter”. De azi, și în Torpeodul lui Morar.


Trupa 5 Seconds of Summer a anunțat că va lua o pauză, după ultimul turneu, din 2023. Se pare că pauza nu a fost atât de lungă, pentru că trupa a revenit cu o nouă piesă, lansată acum câteva zile, în colaborare cu Galantis și David Guetta: „Lighter”.

Inițiativa acestei super colaborări a venit de la DJ-ul Galantis.

„E o piesă specială, datorită  combo-ului creativ dintre mine, David Guetta și 5 Seconds Of Summer. Am lăsat colaborarea să curgă într-o piesă emoționantă și atemporală. Am avut multă inspirație lucrând cu Michael, la realizarea instrumentalului. Și e minunat să lucrezi cu David Guetta, după răspunsul uimitor pe care l-am avut împreună pentru piesa „Heartbreak Anthem” , a declarat Galantis.

Ascultă noua piesă din Torpedoul lui Morar, aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate