Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Ed Sheeran - Eyes closed

Noua piesă din Torpedoul lui Morar e un dar pentru un prieten.


Ed Sheeran a transformat toată durerea pentru pierderea celui mai bun prieten, într-o piesă pe care să o asculți cu ochii închiși și cu inima decshisă: „Eyes Closed”.

„Piesa e despre o pierdere și despre acel sentiment în care te aștepți să întâlnești persoana respectivă; o vezi peste tot și totul îți amintește de ea și de lucrurile pe care le-ați făcut împreună”, a transmis Ed Sheeran despre piesă.

„Eyes Closed” e prima piesă de pe albumul „Substract”, un album prin care Ed Sheeran își descrie viața de adult așa cum e și așa cum o face și în documentarul despre cariera lui – „The Sum Of It All”, care se va lansa pe 3 mai, anul acesta.

„Acest album deschide o ușă către sufletul meu. Pentru prima dată, nu am compus un album pe care oamenii să-l placă, ci unul care exprimă cu adevărat viața mea de acum.”, a scris Ed Sheeran pe pagina lui de Instagram.

Ascultă aici „Eyes Closed”, o piesă care are puterea să-ți ofere o îmbrățișare!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate