Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: DJ Project feat. Ana Baniciu - „Iubirea Mea”

S-a lansat cea mai fresh colaborare a verii 2022! DJ Project și Ana Baniciu și-au unit forțele și au lansat „Iubirea Mea”, o piesă cu "miros" de hit.


După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu a revenit în forță în industria muzicală. 
Pentru prima dată a făcut echipă cu „tatăl” hiturilor. DJ Project este una dintre cele mai celebre trupe din industria muzicală autohtonă, sărbătorind la începutul acestui an 22 de ani de activitate.

„Sunt extrem de încântată de colaborarea cu Dj Project și de <<Iubirea mea>>, prima piesă pe care o lansăm împreună. Abia aștept să o cântăm și în concerte! E timpul pentru un nou început și cred că piesa asta îl marchează cel mai bine", a declarat Ana Baniciu în momentul lansării piesei.

Și pentru că hiturile se ascultă la ZU, DJ Mori a decis să trimită în #TorpedoulLuiMorar cea mai nouă piesă semnată DJ Project x Ana Baniciu.

Tu i-ai dat play? 

 DJ Project feat. Ana Baniciu - „Iubirea Mea”

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate