Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Andra colaborează cu artista spaniolă India Martínez și lansează piesa „El Vuelo”

Andra colaborează cu India Martinez, una dintre cele mai de succes artiste de muzică flamenco și pop din Spania, pentru „El Vuelo”.


Această piesă cu vibrații flamenco a ajuns rapid la inimile fanilor și în #TorpedoulLuiMorar.

„Muzica nu cunoaște bariere, căci a reușit să ne aducă împreună două suflete creative din colțuri diferite ale lumii. Suntem încântate să împărtășim această piesă specială cu voi și suntem sigure că vă va cuceri inimile!”, a transmis Andra.

India Martinez e cea care i-a propus Andrei această colaborare.

,,Încă nu-mi vine să cred că acest vis s-a împlinit! De mică am ascultat muzică în limba română, datorită prietenilor mei români din Spania. Îți mulțumesc, dragă Andra, că mi-ai dat ocazia să cânt cu tine și că mi-ai dat mâna ta să prind ZBORUL către România așa cum am visat mereu”, ne spune India Martinez.

În fiecare zi, de la 7 la 10, zburăm ON AIR cu piesele tale preferate. Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate