Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Aden Foyer – „The Ballet Girl”. Despre povestea unei balerine și puterea vindecătoare a artei

Noua piesă din Torpedoul lui Morar, „The Ballet Girl”, vine de la cântărețul, producătorul și songwriter-ul norvegian, Aden Foyer. Cu mesajul sensibil și instrumentalul uplifiting, Aden Foyer a ajuns cu această piesă la inimile fanilor săi și în Top Shazam Elveția.


Mihai Morar a descoperit piesa „The Ballet Girl” în acest Top Shazam și a adăugat-o în torpedou. 

„The Ballet Girl”, piesa lui Aden Foyer, spune povestea unei tinere care și-a găsit alinarea în artă, în balet. Versurile o descriu pe ea, lucrând într-un bar cu scopul de a face bani pentru viciile mamei sale. Mai mult de atât, balerina e afectată și de absența tatălui, de la care a moștenit pasiunea pentru balet.Totuși, în ciuda acestor greutăți, aceasta își găsește refugiul în dans și în aplauzele spectatorilor.

E o piesă despre puterea vindecătoare a artei, e o sărbătoare despre ambiție și perseverență, despre povestea unei balerine care depășește orice obstacol prin muzică și dans. Cu toții ne regăsim, oricât de puțin, în această poveste. Pentru că oricât de întunecat e trecutul fiecăruia, cu toții găsim lumina cu ajutorul unei pasiuni sau a altor oameni.

Ascultă „The Ballet Girl”, noua piesă a lui Aden Foyer, să-ți reamintești de puterea pe care o ai!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate