Live

MORNING ZU

Piesa Monstru a Verii 2023: Delia a câștigat prima ediție cu piesa „Lololo”

Azi, am început voturile pentru Piesa Monstru a Verii. Bătălia s-a dat între Delia – „Lololo” și Connect-R & Raluka – „Lasă-mă să te…”.


În fiecare vară, la Morning ZU, împreună cu ascultătorii alegem Piesa Monstru a Verii. Acel hit care să fie fundalul unei veri de neuitat. Anul trecut, hitul „Scumpă foc”, de la Smiley și JUNO, a câștigat titlul de Piesa Monstru a Verii 2022.

Anul acesta, concurența e și mai mare, pentru că avem și mai multe piese faine de vară. Primele hituri propuse de Mihai Morar sunt: Delia – „Lololo” și Connect-R & Raluka – „Lasă-mă să te…”.

Ascultătorii au votat și au ales piesa Deliei, „Lololo”. Așa că mâine, după ora 9:00, continuăm voturile cu Delia - „Lololo” și o nouă piesă.

Hituri noi. Călătorii. Aventură. Mare. Distracție. Asta e vara ZU! Votează-ți piesa preferată la Morning ZU, până la sfârșitul lunii iulie, când vom afla care e Piesa Monstru a Verii 2023.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate