Live

MORNING ZU

#MuzicaAia la Morning ZU. Urmărește episodul 20!

Când România e în starea de urgență, #MuzicaAia e starea de bine.

Așa cum ți-au promis, DJ-ii Radio ZU au o singură misiune în această perioadă: să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină. Ei sunt singurii dj-i de radio care fac emisie din studio.

În aceste vremuri suntem la distanță, dar rămânem împreună. Iar #MuzicaAia este cea care ne unește în fiecare dimineață. Radioul e #StareaDeBine, iar tu ești Forza ZU.

Cum nu există nicio zi în izolare fără #MuzicaAia în difuzoare, te invităm să dai play mai jos: 
PS: HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate