Live

MORNING ZU

El este cel mai drăguț speaker motivațional

Trăim vremuri dificile. Planeta a luat o pauză, iar acum suntem obligați să stăm și noi. Furtuna va trece, dar poate vom învăța câte ceva despre noi, dar și despre umanitate. Important este să păstrăm distanța, dar să nu fim distanți. Fără a intra în panică, fără indiferență, ci cu empatie și responsabilitate. Trecem noi și peste asta! 
 
Iar atunci când simți că cele mai negre gânduri te copleșesc sau când crezi că nu mai poți, ascultă-l pe cel mai ZUper speaker motivațional.
 
 
Ps: Luați-l drept ordin, nu recomandare. 
Mulțumim ZUper ascultătoarei care ne-a trimis acest clip pe WhatsApp: 0747 22 1815!
 
HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate