Live

MORNING ZU

Ministerul Faptelor Bune. Povestea copiilor din FrumușaniTu când ai făcut ultima dată o faptă bună? Asta a fost întrebarea zilei la Morning ZU. Totul a pornit de la un articol de pe Libertatea.ro care spune povestea tristă a copiilor din Frumușani, jud. Călărași. Unul dintre ei este Alexandru. Are 8 ani și muncește deja ca să își câștige pâinea.

Povestea lui Alexandru
Download


Tu ce faptă bună ai făcut în ultima vreme? Uite ce ne-au zis ascultătorii
DownloadVrei să faci o faptă bună pentru copiii din Frumușani? Poți să le trimiți alimente, haine groase, rechizite, jucării etc. Vineri (25 octobmrie), reporterii Libertăţii vor merge la ei și se vor asigura că cei mici intră în posesia donațiilor. Ai mai multe informații despre ce și cum poți să donezi AICI.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate