Live

MORNING ZU

Ministerul Faptelor Bune. Acasă la Alexandru din FrumușaniPovestea lui Alexandru Constantin din Frumușani s-a răspândit în toată România în doar câteva zile. Totul a pornit de AICI, un articol din ziarul Libertatea. La doar 8 ani, Alexandru a renunțat la școala, deși era premiant, și strânge PET-uri ca să își poată cumpăra de mâncare pentru el și frații lui. Mama lui a murit acum câteva luni de cancer, iar tatăl a rămas fără loc de muncă. După două zile în care la Morning ZU am făcut tot posibilul să îi facem cunoscută povestea, astăzi am văzut rezultatele la fața locului. Ați fost o mulțime de oameni care i-ați venit în ajutor fără ezitare. Vă mulțumim! Voi sunteți Ministerul Faptelor Bune!

Vezi mai jos cum a decurs vizita echipei ZU acasă la Alexandru. 

9:05. Răzvan Popescu ajunge la Primăria Frumușani. Acolo face cunoștință cu Mircea, taximetristul care s-a oferit să vină o dată la 4 zile să aducă de mâncare familiei lui Alexandru. Buzdugan și Morar stau de vorbă cu el.
Download


 

9:08. Intrăm în biroul domnului Paul Duță, primarul din Frumușani. Ne informează că un domn din localitate i-a oferit un loc de muncă tatălui lui Alexandru. Plecăm împreună către casa copilului.9:19. Buzdugan și Morar recită „NEDREPTATE”, poezie dedicată tuturor oamenilor buni care duc o viață grea.
Download


9:24. Ajungem acasă la Alex. Ne întâmpină Mădălin, fratele lui, cu o veste bună. Alexandru este din nou la școala. Aflăm că în familie sunt 6 copii: Alex (8 ani), Mădălin (11 ani), Mihai (15 ani), Florin (16 ani), Răzvan (20 de ani) și Georgiana (21 de ani).9:39. Îl vizităm pe Alexandru la școală.10:35. Mergem acasă la Alexandru. Echipa de la ziarul Libertatea ajunge cu donațiile strânse pentru familia Constantin în ultimele 3 zile.11:28. Alexandru are haine noi și împarte dulciurile pe care le-a primit cu ceilalți copii săraci din localitate. Alexandru zâmbește. A scăpat de grija zilei de mâine datorită ție.
Mai multe detalii despre donațiile pentru familia lui Alexandru și copii săraci din Frumușani găsești AICI


Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate