Live

MORNING ZU

Marea alimentare: „Balada benzinei / motorinei”

Ieri s-au împlinit 2 ani de când președintele Klaus Iohannis anunța că România intră în starea de urgență din cauza pandemiei de COVID-19.


Dar ziua care a adus finalul pandemiei s-a transformat în una a panicii și haosului. 
Miercuri seară, cozi imense s-au format la benzinăriile din toată țara după ce în rândul șoferilor a început să circule un zvon că prețul combustibilului urmează să crească. Iar de aici și până la instalarea haosului a mai fost doar un pas. 

În timp ce unii au stat ore întregi pentru a alimenta, alții, frați cu umorul, au făcut o serie de glume pe baza isteriei care s-a intalat în România. Cele mai tari glume despre cozile din benzinării poți să le citești aici.
 
În #MorningZU, și matinalii noștri au recitat „Balada benzinei / motorinei”, by „Poetul Ascultător”, pentru toți ZUper ascultătorii. 

Dacă ai ratat momentul din #MorningZU, dă un play mai jos!

 „Balada benzinei / motorinei” Marea alimentare #MorningZU
 
 

Apropo, știi că dacă asculți Radio ZU, poți să câștigi 500 lei pentru combustibil? Ai mai multe detalii aici. Drumuri bune și ZUcces! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate