Live

MORNING ZU

JOC | „Adevăr sau Provocare” cu Mira și JUNO

Mira și Juno au venit azi la Morning ZU și ne-au cântat LIVE și în PREMIERĂ noua lor piesă „Toată noaptea”. Iar înainte de cântare ne-am jucat „Adevăr sau Provocare”. Așa am aflat o poveste funny de la Mira, iar JUNO ne-a citit un text în limba franceză.  
 
Adevăr sau Provocare? E jocul unde descoperi noi povești, dacă alegi adevărul, și te ZUper distrezi când alegi provocarea. 
 
Mira a dat start jocului și a ales varianta de „Adevăr” din cartea aleasă de ea. Iar întrebarea pentru Mira a fost: „Care e cel mai rușinos moment de care îți aduci aminte?”. Răspunsul îl găsești în videoclip. 
 
Challenge accepted! JUNO a continuat jocul și a ales provocarea de a citi un text în franceză. Când zici „franceză”, zici și Lara Fabian. Așa că JUNO ne-a citit versurile de la piesa „Je t’aime”.  

Play & Have Fun!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate