Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Mr. Rain - „Supereroi”

Știm, ziua de luni e cea mai nesuferită zi din calendar. Din fericire, noi suntem aici ca să îți facem ziua mai frumoasă cu #HitulCareTrezeșteRomânia. 
 

Buzdu, Emma și Morar au salutat România dis-de-dimineață cu o piesă specială, semnată de un artist din Italia, Mr.Rain. Melodia se numește „Supereroi” și a fost selectată anul acesta pentru Festivalul Sanremo. Piesa „domnului” Rain vorbește despre puterea de a accepta ajutorul și despre faptul că uneori avem nevoie de ceilalți pentru a depăși momentele dificile din viața noastră, iar acele persoane care ne oferă ajutorul sunt în ochii noștri niște „supereroi”. Chiar dacă nu știi limba italiană, dă-i play și simte emoția pe care Mr. Rain o transmite prin această piesă! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate