Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Florian Rus și JO – „Dacă m-ai iubit cândva”

Sunt dimineți în care vrei să te trezească o piesă emoționantă, cu un mesaj puternic. Pentru acele dimineți avem o piesă nouă de la Florian Rus și JO: „Dacă m-ai iubit cândva”. I-am dat primul play la #MorningZU și am trezit România cu ea! 
 
În nici 24 de ore, piesa a intrat în top 10 în Trending-ul YouTube, asta pentru că are un sound care te face să o pui pe repeat. E prima colaborare între Florian Rus și JO, o colaborare mult așteptată de fani.
 
"La fel cum îți lași bucăți de inimă în locurile în care-ți faci amintiri, la fel cred că părți din inima ta rămân la oamenii dragi sufletului tău. Și viceversa. Piesa vorbește de responsabilitatea în plus pe care o ai, atunci când faci acest schimb.", ne spune Florian Rus. 
 
"O iubire adevărată implică foarte multe lucruri incredibile, dar ele dor cu atât mai mult când încep să îți lipsească. Când ne iubim, ne este bine, când nu... scriem piese.", adaugă JO.
 
În fiecare săptămână trezim România cu hituri îți aduc starea aia bună! Să fie acesta hitul toamnei? Dă-i play! 

florianrus x JO - Dacă m-ai iubit cândva
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate