Live

MORNING ZU

Câte un milion de dolari de la George Clooney pentru fiecare prieten al lui

Știi... Se spune că este bine să nu uiți de unde ai plecat. Și că atunci când ai ocazia, să demonstrezi chestia asta. Făcând o conexiune cu ce se întâmplă în această perioadă, e bine să construiești un Oraș al Faptelor Bune în orice perioadă și în orice regiune.
George Clooney, iată, este un exemplu de astfel de om. Actorul și-a surprins 14 prieteni în momentul în care i-a chemat și le-a dăruit câteun milion de dolari. De ce? Simplu... Pentru că i-au fost alături atunci când nu avea bani, așa cum i-au fost alături și după ce a devenit unul dintre cei mai importanți actori din lume.

Mihai și Daniel au povestit in Morning ZU despre acest gest impresionant făcut de George Clooney. Hai să ascultăm și să învățăm. 
Download
Download

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate