Live

CONCURSURI

Pregateste-te sa conduci o saptamana o super masina. Citroen DS3. Si sa castigi 3 nopti de vis la Paris

Uite ce poti castiga:

200 ron/zi daca asculti Morning ZU si raspunzi provocarii lansate de Buzdu si Morar. La final, unul dintre cei care a intrat in direct castiga o masina Citroen DS3 pentru o saptamana

3 masini Citroen DS3 pentru o saptamana  daca te inscrii la concursul “Citroen DS3 Anti –Retro” pe pagina de facebook radio ZU (www.facebook.com/radiozu). Iti pui prietenii la treaba, primele trei persoane (care au permis de conducere categoria B) cu cele mai multe voturi vor fi castigatoare. Cate un DS3 pentru fiecare.

In fine, daca ti-ai facut cont pe Facebook si participi pe www.facebook.com/radiozu la  concursul “Citroen DS3 Anti –Retro”  poti castiga Un sejur de 3 nopti la Paris pentru doua persoane, transportul, cazarea si vizita la ShowRoom-ul Citroen de pe Champs Elysees din Paris

Detaliile vin saptamana asta. Asculta Morning ZU ca sa stii tot. Si nu uita sa te dai prieten cu Citroen Romania pe pagina de Facebook. Click aici
Regulamentul concursului
Prezentul regulament (în continuare denumit “Regulament oficial”) are scopul de a informa cu privire la desfăşurarea unei activităţi publicitare iniţiată de către organizator, se adresează potenţialilor participanţi şi, totodată, reprezintă o serie de reguli ce trebuie respectate în cadrul desfăşurării acestei activităţi.
 
SECŢIUNEA 1.          ORGANIZATORUL CAMPANIEI ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI.
1.1Campania publicitară “Citroen DS3 Anti –Retro ” (denumită în continuare “Campania” şi/sau “Promoţia”) este organizată şi desfăşurată de către Citroen Romania  SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Grigores Alexandrescu  nr. 89-97, et.1, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr J40/7965/20.04.2007, CUI RO 21607065 (“Organizatorul”)
 
1.2Aceasta Campanie se desfăşoară cu sprijinul agenţiei de media S.C. Optimum Media Direction Plan & Buy S.R.L. cu sediul in Mun. Bucureşti, Calea Floreasca nr. 55, sect.1, cod 014453, (clădirea Grand Offices, et. 1)  tel.: +40 21 22 21 091/94, fax: +40 21 22 20 101, înmatriculată la Registrul Comertului sub nr. J/40/3900/2008, Cod Unic de Înregistrare RO 23419122,   denumita in continuare Agentie.
1.3 Participanţii la această Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al Campaniei.
1.4 Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul Regulamentul Oficial este obligatorie pentru participanţi. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica / completa şi/sau schimba Regulamentul Oficial, precum şi dreptul de a suspenda şi/sau înceta desfăşurarea Campaniei, cu condiţia înştiinţării prealabile a participanţilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia.
 
SECŢIUNEA 2.          ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI
2.1 Campania se va desfăşura în cadrul programului radio de la RadioZU Fm si pe www.facebook.com/radiozu.
 
SECŢIUNEA 3           DURATA CAMPANIEI
3.1 Campania va fi lansată la data de 13 septembrie 2010 şi va dura pânã la data de 4 octombrie 2010 (inclusiv). Aceasta Campanie se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
 
SECŢIUNEA 4.          PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CAMPANIEI. 

4.1 Premiile oferite în cadrul Campaniei sunt:
-  15 tricouri , cate un tricou pentru fiecare participant clasat in primii 15, in urma voturilor primite pe www.facebook.com/radiozu pentru “creatia” sa. Premiile sunt asigurate de catre Citroen Romania si vor fi expediate castigatorilor prin intermediul Radio ZU ,
-  10 premii a 200 Ron fiecare, cate un premiu pe zi de luni pana vineri in verioada 21 septembrie 2010 – 1 octombrie 2010 oferit in cadrul programului de radio “Morning ZU”  de la Radio ZU . Premiile sunt asigurate si vor fi expediate castigatorilor de catre Radio ZU ,
-  4 masini Citroen DS3 , oferite timp de o saptamana pentru a fi conduse si testate :
a) 3 masini - primilor trei clasati cu cele mai multe voturi primite pe www.facebook.com/radiozu, pentru creatiile lor .
b) o masina pentru unul dintre castigatorii concursului “Citroen DS3 Anti –Retro” desfasurat pe postul de radio Radio Zu
Premiile sunt asigurate si inmanate de catre Citroen Romania, in termenii si conditiile legislatiei din Romania.
- Premiul Cel mare un sejur de 3 nopti la Paris pentru doua persoane, ce include transportul, cazarea si vizita la ShowRoom-ul Citroen de pe Champs Elysees din Paris. Premiul asigurat si inmanat de catre Citroen Romania.
4.2 Premiile se vor acorda  în limita cantităţilor si in conditiile precizate la Art. 4.1
 
SECŢIUNEA 5           TAXE ŞI IMPOZITE AFERENTE
5.1.      Organizatorul campaniei se obligă să calculeze şi să vireze impozitul aferent premiilor acordate în conformitate cu articolul 77 din Codul Fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.
 
SECŢIUNEA 6           MECANISMUL CAMPANIEI. VALIDAREA CAŞTIGĂTORILOR. 

6.1 Poate participa la campanie orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani la data de 12.09.2010 şi care respectă cerinţele expuse mai jos.
6.1.1 Angajatii companiilor Organizatoare precum siai celorlalte firme implicate contractual în organizare nu pot participa la concurs. Nu au dreptul de a participa la concurs nici rudele de gradul I sau II ale acestora.
6.1.2 Au drept de castig in urma participarii la campania “Citroen DS3 Anti –Retro” a  premiului de 200 ron/zi toti ascultatorii Radio ZU care in perioada 21.09.2010 – 1.10.2010 vor asculta programul “Morning Zu” de la Radio Zu si vor trimite la 1815 un text conform cu cerintele animatorului RadioZU.
6.1.3 Au drept de castig in urma participarii la campania “Citroen DS3 Anti –Retro” a  premiului “un tricou”  toti cei care intra pe www.facebook.com/radiozu , se inscriu in concurs in perioada 20.09.2010 – 1.10.2010 si sunt in lista de prieteni ai contului facebook “ Citroen Romania “
6.1.4 Au drept de castig in urma participarii la campania “Citroen DS3 Anti –Retro” a  premiului  “O masina Citroen DS3 pentru o saptamana”  toti cei care :
a) intra pe www.facebook.com/radiozu si se inscriu in concursul “Citroen DS3 Anti –Retro” in perioada 20.09.2010 – 1.10.2010 , si sunt in lista de prieteni ai contului facebook “ Citroen Romania “
 
b) care participa la concursul “Citroen DS3 Anti –Retro”desfasurat in perioada 21.09.2010 – 1.10.2010 in programul “Morning Zu” de la Radio Zu
c)  poseda la data castigarii premiului un permis de conducere categoria B.
6.1.5 Au drept de castig in urma participarii la campania “Citroen DS3 Anti –Retro” a  premiului  “O excursie la Paris”  toti cei care intra pe www.facebook.com/radiozu si se inscriu in concurs in perioada 20.09.2010 – 1.10.2010 si sunt in lista de prieteni ai contului facebook “ Citroen Romania “
6.2 Desemnarea Castigatorilor premiilor oferite la concursul “Citroen DS3 Anti –Retro” :
a)  Premiul “Un tricou” ,  fiecare participant la concurs va avea “creatia” postata public pe contul de facebook RadioZU si fiecare dintre aceste “creatii” va putea fi votata de catre vizitatorii paginii de facebook RadioZu. Pe baza acestor voturi se va alcatui un top , primii 15 clasati vor castiga un tricou. Acestia vor fi desemnati in ziua de 4 octombrie .
b)  Premiul “200 ron”,  fiecare ascultator care doreste sa participe la concursul “Citroen DS3 Anti –Retro”desfasurat in perioada 21.09.2010 – 1.10.2010 in programul “Morning Zu” de la Radio Zu , trebuie sa trimita un sms la 1815 dupa semnalul de concurs dat de animatorii programului cu textul cerut de acestia . Castigatorul zilei este desemnat de catre cei doi animatori ai  programului , prin vot .
c)  Premiul “O masina Citroen DS3 pentru o saptamana”,  fiecare participant la concurs va avea “creatia” postata public pe contul de facebook RadioZU si fiecare dintre aceste “creatii” va putea fi votata de catre vizitatorii paginii de facebook RadioZu. Pe baza acestor voturi se va alcatui un top , primii 3 clasati vor castiga dreptul de a conduce un Citroen DS3 pentru o saptamana.
d)  Premiul “O masina Citroen DS3 pentru o saptamana”,  fiecare ascultator care participa la concursul “Citroen DS3 Anti –Retro”desfasurat in perioada 21.09.2010 – 1.10.2010 in programul “Morning Zu” de la Radio Zu si castiga unul din premiile in valoare de 200 ron, intra automat in cursa pentru a conduce timp de o saptamana un Citroen DS3. Acesta va fi desemnat prin tragere la sorti in ziua de 4 octombrie .
 e) Premiul “O excursie la Paris”, castigatorul va fi desemnat pe baza voturilor primite de “creatia” sa, din partea comisiei formata de oraganizator.  Criteriile ce vor sta la baza desemnarii castigatorului marelui premiu fiind apropierea “creatiei” de valorile brandului Citroen DS3 .
6.2 Concursul organizat la Radio Zu se va desfasura pe durata a 15 de zile lucratoare incepand cu data de 20.09.2010.
 
SECTIUNEA 7.          PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
7.1.      Tuturor participanţilor la această campanie (concurs) le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr.677/2001.
7.2.      Prin participarea la această campanie (concurs) participanţii îşi exprimă în mod expres şi neechivoc consimţământul ca orice date cu caracter personal să intre în baza de date a organizatorului, a firmelor implicate contractual în organizarea acestei campanii (concurs), a entităţilor Citroen Romania si RadioZU pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct.
SECŢIUNEA 8           LITIGII
8.1.      Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la concurs (campanie) se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
SECTIUNEA 9           ÎNTRERUPEREA CONCURSULUI
9.1.      Concursul (campania) „Citroen DS3 Anti –Retro” va putea fi întrerupt/ă doar în caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte de a anunta publicul prin intermediul site-ului www.radiozu.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentului regulament, dar nu înainte de a anunta publicul prin intermediul site-ului www.radiozu.ro
SECTIUNEA 10.        REGULAMENTUL CONCURSULUI (CAMPANIEI)
10.1.    Regulamentul Concursului (campaniei) este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.radiozu.ro pe toata perioada campaniei . De asemenea, orice informatii referitoare la aceasta campanie se pot obtine la numarul de telefon 021.409.19.01.
10.2.    Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate