Live

CONCURSURI

Mergi cu ZU la Amsterdam. Super concert Jay Z & Kanye West

Asculta Morning ZU saptamana asta intre 8 si 10 si arata-ne cat de tare esti in hip-hop. E sansa ta sa mergi cu Buzdu si Morar la un super concert. Jay Z si Kanye West canta pe 15 iunie la Amsterdam
Uite ce poti castiga:

Pachet Jay Z & Kanye West: 839 euro/ persoana.
      -       Zbor KLM
15.06.2012: Bucuresti Otopeni   13.55 – 15.45  Amsterdam Schipol
17.06.2012: Amsterdam Schipol 12.40 – 16.25 Bucuresti Otopeni
- cazare HotelWestcord Fashion 4*
- Bilet intrare concert 15 iunie 2012 Jay Z & Kanye West
Premiul include:
  • Bilet de avion Bucuresti Amsterdam Bucuresti, cursa directa compania KLM;
  • Cazare 2 nopti in camera single cu mic dejun inclus;
  • Bilet intrare Concert Jay Z & Kanye West Arnhem
  • Asigurare medicala de calatorie.
Premiul nu include:
  • Cheltuieli de natura personala nespecificate ca fiind incluse.

Regulamentul concursului
Regulament concurs “Radio ZU & Triptailor te trimit la concertul Jay Z & Kanye West din Amsterdam”

    
 
Perioada campaniei:  28 mai – 1 iunie 2012
 
 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Organizatorul concursului “Radio ZU & Triptailor te trimit la concertul Jay Z & Kanye West din Amsterdam” este SC LUXETRAVELDEAL SRL  cu sediul in Bucuresti, Adresa Aleea Parva, nr.10, bl. D23, parter, sc. C, ap. 21, sector 6, cu punct de lucru Agentia de Turism TRIPTAILOR cu sediul in Calea Dorobanti, nr. 216, sector 1, Bucuresti, Telefon: 021.230.13.60. Fax 021.236.98.97; E-mail: [email protected], inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/3298/2011, avand  cod fiscal RO 28213416, cont IBAN: RO98RZBR0000060013382689 deschis la RAIFFEISEN BANK LUJERULUI reprezentata prin D-nul/d-na  GEORGIANA SCHMUTZER.  in calitate de  DIRECTOR GENERAL(numita in prezentul regulament “Organizatorul”).
Concursul se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii,  prin intermediul postului radio “Radio ZU”.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toţi Participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, de a opri Concursul in orice moment al acestuia, si/sau sa schimbe regulile de participare, dar având obligaţia de a anunţa publicul în mod oficial, în aceeaşi manieră în care a fost făcută şi informarea iniţială.
Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare.
 
 
SECTIUNEA 2. DURATA SI ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul  “Radio ZU & Triptailor te trimit la concertul Jay Z & Kanye West din Amsterdam”se desfasoara, pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 28 mai - 1 iunie 2012 în fiecare zi de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 09:00, prin intermediul postului de radio “Radio ZU”, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
 
 
 
SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
 
La concursul “Radio ZU & Triptailor te trimit la concertul Jay Z & Kanye West din Amsterdam”poate participa orice persoana fizica,rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), ce are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform articolelor 7, 8 si urmatoarele din cadrul Decretului nr. 31/1954), posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea.  


Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Triptailor, ai postului de radio “Radio ZU”, ai oricarei agentii implicate in implementarea si dezvoltarea acestui concurs precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).
Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Concursului.
 
 
SECTIUNEA 4. CONDITII DE INSCRIERE SI DESFASURAREA A CONCURSULUI
Pentru a se inscrie la Concurs, participantii trebuie sa:
- sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei Promotionale;
- sa trimita SMS la 1815, in momentul in care animatorii Radio ZU anunta inceperea concursului, cu primele doua versuri din piesa pe care vor sa o cante in stil hip hop. Potentialii concurenti pot trimite inclusiv orice argument care ar putea pleda in favoarea alegerii lor
In prima zi de concurs   echipa Morning ZU alege primii doi participanti. Fiecare canta o strofa de rap (ori improvizatie, ori tema data, ori un cantec deja celebru din rap).
- Cel care li se pare celor 2 matinali mai talentat, ramane sa concureze in urmatoarea zi de concurs cu urmatorul ales din lista zilei cu cei care doresc sa participe. Pe principiul castigatorul ramane la masa...
- Cel care castiga a 5-a zi de duel este cel care pleaca alaturi de Buzdugan & Morar la Amsterdam

 
SECTIUNEA 5. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CONCURSULUI SI ACORDAREA ACESTORA
 
În cadrul acestui concurs, Organizatorul oferă următorul premiu:

Pachet Jay Z & Kanye West: 839 euro/ persoana.
      -       Zbor KLM
15.06.2012: Bucuresti Otopeni   13.55 – 15.45  Amsterdam Schipol
17.06.2012: Amsterdam Schipol 12.40 – 16.25 Bucuresti Otopeni
       -      cazare HotelWestcord Fashion 4*
http://www.westcordhotels.com/Fashion-Hotel-Amsterdam
-          Bilet intrare concert 15 iunie 2012 Jay Z & Kanye West
Tariful include:
  • Bilet de avion Bucuresti Amsterdam Bucuresti, cursa directa compania KLM;
  • Cazare 2 nopti in camera single cu mic dejun inclus;
  • Bilet intrare Concert Jay Z & Kanye West Arnhem
  • Asigurare medicala de calatorie.
Tariful nu include:
  • Cheltuieli de natura personala nespecificate ca fiind incluse.
 
Valoarea totală a premiului este de 839 euro (TVA inclus). Nu se acordă contravaloarea în bani sau în alte produse a premiului. O data ce a intrat in posesia premiului, castigatorul este pe cont propriu; doar de el depinde sa ajunga in Amsterdam; de asemenea, castigatorul este singurul responsabil de actiunile sale in Amsterdam.
Castigatorul premiului va fi informat in direct, pe postul de radio “Radio ZU” asupra premiului castigat.

SECTIUNEA 6. VALIDAREA CASTIGATORULUI
 
Persoana desemnata castigatoare  va fi contactata timp de cel mult 3 zile lucratoare din data desemnarii acesteia ca si castigatoare, la numarul de telefon de pe care a trimis  mesaj-ul de inscriere in concurs la numarul 1815 .
 
Pentru a fi validat, potentialul castigator desemnat, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a.    sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la sectiunea 3;
b.    sa trimita Organizatorului, prin e-mail sau fax, o copie a buletinului/cartii de identitate a castigatorului.
Drept urmare, potentialul castigator desemnat trebuie sa trimita cele specificate anterior, in maxim 3 zile lucratoare din momentul in care au fost informati asupra procedurii de validare (mai exact, din momentul in care au fost contactati de un reprezentant al Organizatorului) la numarul de fax 021/409.19.01 sau la adresa de e-mail [email protected]


Organizatorul nu isi asuma raspunderea :
- in cazul in care  persoana castigatoare nu poate fi contactata telefonic sau pentru cazurile in care persoana castigatoare nu trimite cele solicitate in cele 3 zile lucratoare mentionate mai sus
- pentru situatiile in care persoana castigatoare nu raspunde la telefon, are telefonul inchis, nu se afla in aria de acoperire, nu are semnal la telefon etc, organizatorul va incerca sa apeleze de maxim 3 ori, in zile diferite

Castigatorul va intra in posesia premiului, doar dupa ce va semna un proces verbal de primire a premiului
 
SECTIUNEA 7 . RESPONSABILITATE
 
Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.
 
Organizatorul acestui Concurs nu îsi asuma raspunderea pentru cazurile in care, din motive diverse, cei care doresc nu se pot inscrie. De asemenea, Organizatorul acestui Concurs nu îsi asuma raspunderea pentru nicio cauza libera de culpa sa care ar putea afecta dreptul de participare la acest Concurs.
Organizatorul Concursului va acorda premiul doar acelui castigator care a luat parte la Concurs, cu respectarea fidela a prevederilor prezentului regulament oficial.
Organizatorul si celelalte entitati implicate în Concurs nu îsi asuma raspunderea si nu vor putea fi implicate sub nicio forma în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiului. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiului nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Concursului va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui regulament oficial. Din momentul primirii premiilor de catre câstigator, Organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora.
Din momentul in care castigatorul semneaza pentru primirea premiului, Organizatorul este obligat sa plateasca impozitul pe premiu catre stat.
În cazul în care Organizatorul constata, ulterior  înmânarii premiului, ca Participantiul câstigator nu a îndeplinit toate conditiile stipulate în prezentul regulament oficial, acesta îsi rezerva dreptul de a-i invalida si de a cere repunerea în situatia anterioara, prin reintrarea în posesia premiului deja înmanat sau a contravalorii acestuia, precum si a cheltuielilor aferente suportate de Organizator în legatura sau înmânarea premiului, daca este cazul. În aceste circumstante, Organizatorului nu-i va putea fi retinuta raspunderea si nu va datora daune – interese pentru prejudiciu.
Organizatorul nu are nicio obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâstigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite în cadrul acestui Concurs.
Organizatorul este îndreptatit sa ia toate masurile necesare în caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.
În cazul în care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor Concursului va avea ca rezultat eliminarea respectivului Participant din Concurs.
 
SECTIUNEA 8. LIMITAREA RASPUNDERII
Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:
 
- situatiile in care castigatorul nu poate fi contactat de catre Organizator din motive independente de acesta
- participantii care au pierdut calitatea de potential castigator sau de castigator, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea premiului pus in joc
- pentru mesajele incomplete, incorecte sau inexacte trimise la numarul de 1815 si nici pentru mesajele trimise in afara perioadei desfasurarii Concursului sau la alt numar decat 1815;
- pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de participare la Concurs, determinate de factori independenti de vointa Organizatorului;
- daca numarul de telefon de pe care este primit un SMS cu “Mesajul de inscriere” nu poate fi identificat (daca mesajul se trimise cu optiunea “numar ascuns”). In acest caz, SMS-ul respectiv nu va putea fi considerat valid si deci nu va putea participa la Concurs;
- daca acelasi SMS este trimis de mai multe ori dintr-o eroare a retelelor de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori;
- pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau pentru blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie mobila pe perioadele de trafic intens;
- dupa data de 1 iunie 2012, ora 09:00:00, Organizatorul nu este responsabil pentru primirea mesajelor SMS la numarul de telefon 1815. Aceste SMS-uri nu vor fi luate in calcul
Dovada de expediere de catre participanti a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora de catre Organizator. De asemenea, dovada trimiterii de catre participanti a documentelor solicitate in vederea validarii nu reprezinta si dovada primirii acestora de catre Organizator. In ambele cazuri pot exista erori de trimitere, independente de vointa Organizatorului, astfel incat este posibil ca Organizatorul sa nu primeasca SMS-urile sau documentele solicitate. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de cazuri. 
 
SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
 
Prin inscrierea la Concursul  “Radio ZU & Triptailor te trimit la concertul Jay Z & Kanye West din Amsterdam” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la Concursul “Radio ZU & Triptailor te trimit la concertul Jay Z & Kanye West din Amsterdam” castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon ) sa fie prelucrate prin intermediul SC Grupul Media Camina SRL, pe parcursul campaniei promotionale 
Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC LUXETRAVELDEAL SRL  cu sediul in Bucuresti, Adresa Aleea Parva, nr.10, bl. D23, parter, sc. C, ap. 21, sector 6.
La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa, SC LUXETRAVELDEAL SRL  cu sediul in Bucuresti, Adresa Aleea Parva, nr.10, bl. D23, parter, sc. C, ap. 21, sector 6, aceasta se obliga:
- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.
 
 
SECTIUNEA 10. TAXE
 
Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal.  Obligatiile de natura fiscala in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a organizatorului.


SECTIUNEA11. LITIGII
 
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
SECTIUNEA 12. INCETAREA CONCURSULUI 
 
Prezentul Concurs poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.
 
SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL CONCURSULUI SI PUBLICAREA DATELOR CASTIGATORILOR
 
Regulamentul concursului  “Radio ZU & Triptailor te trimit la concertul Jay Z & Kanye West din Amsterdam va fi disponibil gratuit pe : www.radiozu.ro  , pe toata perioada desfasurarii Concursului.
Castigatorul desemnat va fi publicat pe pagina radiozu.ro incepand cu data de 01 iunie 2012 
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a Concursului, nu vor fi luate in considerare.
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate