Live

CONCURSURI

Esti student? Castiga un an intr-o ZUpergarsoniera. Ai totul platit!

Esti student si cauti cazare?

Fa-te prieten cu Radio ZU pe Facebook si asculta la radio concursul care iti poate aduce un ZUpremiu. Un an de zile gratis intr-o garsoniera de senzatie.
Pentru ca cele mai tari premii se castiga la ZU!

Urmareste in fiecare zi pagina de facebook Radio ZU. La 10:15 si 19:15 postam "regula studentului"
Pune-ti radioul pe ZU si asteapta momentul concursului. Cand DJ-ul de la ZU da start concursului, trimite SMS la 1815 (tarif normal valabil in Cosmote, Orange, Vodafone) cu ultima regula a studentului postata pe pagina de facebook Radio ZU
Daca ai trimis SMS-ul cu numarul 50 sau 100, esti in finala

Daca ai norocul sa fii finalist, luni - 30 septembrie, intre 10 si 11 asteapta pe pagina de facebook Radio ZU ultima regula a studentului. Fii prima persoana care o trimite dupa startul concursului si castigi ZUpergarsoniera pusa in joc

Garsoniera se afla in West Gate Studios foarte aproape de statia de metrou Preciziei.Uite ce poti castiga:
Premiul consta in cazarea asigurata in West Gate Studios  din data de 1 octombrie 2013 pana in data de 30 septembrie 2014 intr-o garsoniera de 36 de mp, complet utilata si mobilata, pentru un ascultator Radio ZU (castigatorul va avea dreptul sa locuiasca singur sau impreuna cu inca o persoana).
Toate facilitatile si costurile aferente sunt incluse si acoperite de catre West Gate Studios:
-      Chirie lunar;
-      Intretinerea aferenta garsonierei;
-      Utilitati (curent, incalzire, apa, internet) aferente garsonierei;
-      Masina de spalat;
Costurile pentru garantie vor fi suportate de West Gate Studios
Regulamentul concursului
Regulament concurs "Castiga un an intr-o zuper garsoniera":


***S-a cerut autentificarea prezentului inscris***

REGULAMENTUL CONCURSULUICastiga un an intr-o zuper garsoniera

 
I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI “Castiga un an intr-o zuper garsoniera
Organizatorul concursului este S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand CUI RO15081313 si cont IBAN nr.RO91BRDE450SV00996374500, deschis la BRD GSG SMCC, legal reprezentata de dna Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General.
Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Radio ZU”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.
 
II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul Castiga un an intr-o zuper garsonierase va desfasura in perioada 23 septembrie – 30 septembrie  2013, de luni pana vineri, in cadrul programelor postului „Radio ZU”.
 
III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA
Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.
La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în Romania (aceasta înseamnă că pot participa atat cetăţeni romani cat şi străini), care a implinit 14 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea, admisa si inscrisa la cursurile de zi ale unei facultati din Bucuresti in anul scolar 2013-2014 si care poate face dovada acestui lucru printr-o adeverinta de student pentru a intra in posesia premiului.”
Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  S.C. Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C.Grupul Media Camina S.R.L. au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor, rudele si afinii lor pană la gradul IV sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs. De asemenea, angajatii Intact Media Group sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs.
Participarea la concurs a persoanelor avand varsta sub 18 ani este conditionata de prezentarea acordului scris al parintilor sau reprezentantilor legali privind participarea la concurs si primirea premiilor. Acordul se va prezenta la data ridicarii premiilor.
Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta Organizatorului un document de identitate valabil: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare care nu este conforma cu prezentul regulament.
Participarea la concursul Castiga un an intr-o zuper garsonieraimplica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor.

V. MECANISMUL DE CONCURS
In perioada 23 septembrie 2013 – 27 septembrie 2013, in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 10:00 – 22:00 un numar de 2 editii ale concursului „Castiga un an intr-o zuper garsoniera”.
Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii trebuie sa fi dat/sa dea like paginii de facebook Radio ZU (https://www.facebook.com/radiozu).
Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) incepand cu momentul in care dj-ul care desfasoara programul pe radio in acel moment da startul concursului, prin difuzarea pe radio a unui anunt de concurs “Castiga un an intr-o zuper garsoniera” si afisarea pe pagina de facebook a Radio ZU (https://www.facebook.com/radiozu) a unei “reguli a studentului”. Din acel moment ascultatorii care isi doresc sa participe la concurs sunt invitati sa trimita prin SMS cea mai recenta “regula a studentului” afisata pe pagina de facebook a Radio ZU. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 “regula studentului” (afisata in acel moment pe pagina de facebook a Radio ZU)  in termen de 30 minute de anuntul de concurs.
Radio ZU nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.
Cu ocazia fiecarui concurs, sunt alesi ca finalistii asculatatorii care au trimis SMS-urile cu numerele de ordine 50 si 100. Numele finalistilor sunt anuntate in direct la radio.
Un ascultator poate intra in competitie ca si finalist o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior finalist a mai fost declarat finalist ulterior, ramane valabil doar cu prima inscriere in lista finalistilor. Deasemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.
In data de 30 septembrie 2013, in programul din intervalul 10 - 13, este organizata finala in cadrul careia premiul cel mare este acordat. Participarea la finala se face tot prin SMS trimis 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) incepand cu momentul in care dj-ul radio ZU da startul concursului, prin difuzarea pe radio a unui anunt de concurs “Castiga un an intr-o zuper garsoniera” si afisarea pe pagina de facebook a Radio ZU (https://www.facebook.com/radiozu) a ultimei “reguli a studentului”. Din acel moment ascultatorii declarati finalisti in saptamana precedent si care isi doresc sa castige marele premiu sunt invitati sa trimita prin SMS ultima “regula a studentului”, afisata in acel moment pe pagina de facebook a Radio ZU. Primul finalist care trimite prin SMS la 1815 ultima “regula a studentului” (afisata in acel moment pe pagina de facebook a Radio ZU)  in termen de 30 minute de la publicarea acesteia, este declarat castigator al concursului “Castiga un an intr-o zuper garsoniera”.
Radio ZU nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.
Daca pe data de 30 septembrie 2013, niciun ascultator declarat finalist in saptamana precedenta nu trimite SMS la 1815 cu ultima “regula a studentului” (afisata in momentul concursului pe facebook-ul Radio ZU)  in termen de 30 minute de la publicarea acesteia, premiul nu se mai acorda.
Deasemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.
 
VI. PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA
Premiul consta in cazarea asigurata in West Gate Studios (http://www.westgatestudios.ro/) din data de 1 octombrie 2013 pana in data de 30 septembrie 2014 intr-o garsoniera de 36 de mp, complet utiliata si mobilata, pentru un ascultator Radio ZU (castigatorul va avea dreptul sa locuiasca singur sau impreuna cu inca o persoana), castigator al campaniei special desfasurate pe radio pentru acest premiu. Toate facilitatile si costurile aferente sunt incluse si acoperite de catre West Gate Studios:
-      Chirie lunar;
-      Intretinerea aferenta garsonierei;
-      Utilitati (curent, incalzire, apa, internet) aferente garsonierei;
-      Masina de spalat;
-      Costurile pentru garantie vor fi suportate de West Gate Studios;
Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului Castiga un an intr-o zuper garsoniera este de 6384 euro, la cursul zilei.
Castigatorul concursului „Castiga un an intr-o zuper garsoniera” este inscris automat in competitia „Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU” si participa conform regulamentului competitiei „Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU” postat pe www.radiozu.ro sau disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul postului „Radio ZU” din Bucuresti, Strada Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti.
 
VII. ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE

Castigatorul premiului va fi anuntat in direct pe Radio ZU.

 
Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea acestuia in bani; premiul nu poate fi transferat pe numele altcuiva; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului.
 
Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita organizatorului, in termen de maxim 2 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, la adresa de corespondenta Strada Maior Gheorghe Sontu, nr 8, sector 1 Bucuresti sau prin e-mail la adresele [email protected]/[email protected] ori prin fax la nr. 021/ 409.19.02 o copie a actului de identitate.
Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea intrarii in posesia premiului etc.).
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.
Din momentul intrarii in posesia premiului, castigatorul este obligat sa respecte “Regulamentul de ordine interioara” comunicat de catre West Gate Studios.
VIII. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se obligă să plateasa către bugetul de stat impozitul datorat pentru premiul castigat de către câştigător în conformitate cu Codul Fiscal, cu completările şi modificările ulterioare.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, este in sarcina exclusiva a castigatorului.
 
IX. OBSERVATII
Participantii la concursul Castiga un an intr-o zuper garsoniera”, se obliga sa respecte prezentul regulament oficial. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul castigat, (transport in vederea ridicarii premiului, etc) acestea cazand exclusiv în sarcina castigatorului, inclusiv taxe si/sau alte obligatii financiare.
In acest sens Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.
 
Prin inscrierea fiecarui participant organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si adresei respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, adresei si imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata obligatiilor financiare legate de premiile oferite, care cad in sarcina castigatorilor.
Prezentul regulament de participare la concursul Castiga un an intr-o zuper garsoniera”, este disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul postului „Radio ZU” din Bucuresti, str. Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti, si pe website-ul www.radiozu.ro .
Baza de date privind inscrierile in campanie va ramane in arhiva Radio Zu timp de 90 de zile dupa incheierea acesteia.
X. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
(1) Informarea persoanei vizate
Operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective:
 
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor,
d)daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
e) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
f) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.
 (2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plangere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului, in conformitate cu prevederile legale.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectandu-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
Prezentul Regulament a fost incheiat in trei exemplare, fiecare cu valoare de original.
Organizator,
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L

   
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate