Live

CONCURSURI

Castiga un Porsche! Cel mai tare premiu al anului se castiga la Radio ZU!

 Asculta ZU tot timpul! Nici nu stii cand vine urmatorul concurs. Ia radioul cu tine oriunde si oricand auzi ca se anunta orice concurs, participa! Castiga si vei avea cheia pentru MARELE PREMIU AL ROMANIEI. Este cel mai tare premiu al anului. Un PORSCHE BOXSTER, Porsche-ul Innei

Cand auzi cuvantul concurs la ZU, participa!. 
ORICE premiu castigat la ZU iti poate aduce cheia potrivita pentru Porsche.!

Castiga orice concurs! (doar asculta, prinde orice concurs la Radio ZU si participa! E sansa ta!). Nu conteaza daca premiul e o invitatie la film, un smartphone, o tableta, un snowboard sau daca esti castigator/castigatoare la concursul ZU in care poti sa castigi sute de euro pe ora. Orice concurs ai castiga la ZU,  primesti o cheie. Poate fi cheia care pe 16 decembrie, te poate face cu masINNA Innei. Un Porsche Boxster

Bonus, castigi combustibil pentru un an intreg!

La Radio ZU a inceput cursa pentru MARELE PREMIU AL ROMANIEIRegulamentul concursului
Regulament concurs "Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU":


***S-a cerut autentificarea prezentului inscris***
 

REGULAMENTUL CONCURSULUI– “Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU”
 

I. Organizatorul concursului

 

Concursul este organizat de  S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bdul. Ficusului  nr. 44A, etaj 4,  sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/13006/2002 , avand cod fiscal RO 15081313, cont numarul RO 91 BRDE 450 SV 009 9637 4500  deschis la   BRD GSG SMCC, legal reprezentata de dna Elena Rodica Minculescu – Director General.

 

Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Radio ZU”.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.

II. Perioada de desfasurare

 
Radio ZU organizează  în perioada 23 septembrie 2013 – 16 decembrie 2013, campania “Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU.
Concursul se va desfăşura pe întreg teritoriul Romaniei, începând cu data de 23 septembrie 2013 pana pe data de 16 decembrie 2013 in cadrul programelor Radio ZU.
 
Toate documentele legale oficiale ale campaniei “Castiga un Porsche Boxster la Radio ZUdesfasurata la Radio ZU pot fi obţinute gratuit de la biroul de recepţie al Radio ZU din Strada Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti, sau de la sediul Radio Zu din B-dul. Ficusului nr.44ª, etaj 4, sector 1, Bucuresti sau pot fi descărcate de pe site-ul web www.radiozu.ro.

III. Dreptul de participare

 
La această campanie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit varsta de 18 ani siare deplina si neafectata capacitate de, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea.  
 
Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza ca detine mijloacele materiale/financiare necesare pentru suportarea impozitului pe venitul din premiul ce ar putea fi castigat in cadrul acestui proiect.
 
Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  S.C. Grupul Media Camina S.R.L.. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C. Grupul Media Camina S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
 
Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor, rudele si afinii  până la gradul IV sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs. Angajaţii şi membrii familiilor, rudele si afinii pana la gradul IV ai tuturor sponsorilor asociaţi şi companiilor participante sunt, de asemenea, ineligibili să se înscrie. Angajatii Intact Media Group sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs.
Participarea la concursul vizat de prezentul regulamentimplica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Participantii si castigatorii renuntand la a solicita organizatorului si/sau subcontractantilor sai vreo suma de bani sau vreo alta prestatie din partea organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la concurs, extragerii si acordarii premiilor.
 

IV. Conditii de inscriere si desfasurarea promotiei

 
Fiecare dintre castigatorii concursurilor desfasurate in direct la Radio ZU in perioada 23 septembrie 2013, ora 07:00, si 13 decembrie 2013, ora 20:00, dar si fiecare participant la concursul „Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013” care este nominalizat pe radio si intra in direct (chiar daca interventia in direct nu se finalizeaza cu acordarea unui premiu) si care se dovedesc a fi eligibili pentru participarea la campania “Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU (conform Drepturilor de participare din prezentul regulament) vor fi inscrisi automat in competitia ce are ca premiu un autoturism.
Inscrierea in concurs se face gratuit, fara perceperea vreunei de taxe de participare.
 
Fiecare castigator are dreptul la cate o singura cheie pentru fiecare premiu acordat in cadrul concursurilor organizate de Radio ZU.  Castigarea a doua sau mai multe premii in cadrul aceluiasi tip de concurs  (ex: concurs cu bilete la film etc) da castigatorului dreptul de a primi o singura cheie, corespunzatoare primului premiu castigat.  
 
Fiecare castigator va primi un e-mail, in perioada 09.12.2013 – 15.12.2013, in care ii este confirmat statutul de posesor al uneia sau mai multor chei, lucru ce ii poate aduce, in data de 16.12.2013, un automobil Porsche Boxster; e-mail-ul va contine si datele legate de ziua evenimentului (zi, ora, desfasurare, etc).
 
Cheile vor fi alese aleatoriu de concurenti (in functie de ordinea sosirii la locatie pana la ora anuntata in prealabil de reprezentantii Radio ZU prin e-mail, fiecare concurent isi va alege cheia/cheile din urna special amenajata) pe data de 16 decembrie 2013 conform programului care le va fi pus la dispozitie prin intermediul e-mail-ului castigatorilor.
 
Cheile vor fi probate in usa cutiei din plexiglas in care se afla cheia automobilul Porsche Boxster, pe data de 16 decembrie 2013, conform programului care le va fi pus la dispozitie castigatorilor.
 
Dintre toate cheile alese de  castigatorii Radio ZU, conform regulamentului de concurs, o singura cheie poate deschide usa cutiei din plexiglas in care se afla cheia automobilul Porsche Boxster. 
 
Persoana a carei cheie deschide usa cutiei din plexiglas in care se afla cheia automobilul Porsche Boxstereste declarata castigatoarea automobilului.
 
In scopul cresterii audientelor programelor sale, Radio ZU îşi rezervă dreptul de a inscrie in competitia ce are ca premiu un automobil, oricate alte persoane doreste prin organizarea de concursuri/actiuni spontane, folosindu-se de canalele de comunicare proprii (radio, site-ul www.radiozu.ro si pagina de facebook www.facebook.com/radiozu), atata timp cat persoanele castigatoare sunt eligibile pentru participarea la campania “Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU (conform Drepturilor de participare din prezentul regulament)
 
 Toate informatiile legate de regulament si mecanismul concursului se gasesc, de asemenea, pe www.radiozu.ro.
 
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica (ex: oprirea curentului electric avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), operatori de telefonie mobila (ex: nefunctionarea intr-o anumita zona a tarii a retelei oricaruia dintre operatorii retelelor de telefonie mobila avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc (avand ca efect neprimirea mail-urilor expediate catre participanti etc).
 

V. Premii si valoarea acestora

Campania se va desfăşura de la data de 23 septembrie 2013 până la data de 16 decembrie 2013. Participanţii la această campanie au posibilitatea să caştige marele premiu: un automobil Porsche Boxster, “Porsche-ul Innei,”  in valoare de 15.000 eurocu TVA inclus si plinuri de benzina pentru un an in valoare de 10 000 lei cu TVA inclus.

Castigatorul va intra in deplina proprietate asupra premiului la data semnarii actelor de transfer al proprietatii si indeplinirii tuturor obligatiilor financiare.

VI. Acordarea premiilor

Castigatorul premiului va fi anuntat in direct pe Radio ZU si pe toate canalele acestuia de comunicare (site-ul www.radiozu.ro si pagina de facebook www.facebook.com/radiozu). Pentru acordarea premiului se vor confrunta datele din baza de date cu inscrisi in concurs, cu cele de pe buletinul castigatorului.

Dupa desemnarea si validarea castigatorului, organizatorul va proceda la incheierea un proces verbal in care va consemna:
1.       data, ora si locul desfasurarii extragerii;
2.       numele si prenumele persoanelor care au participat din partea organizatorului;
3.       numele si prenumele castigatorului (cu individualizarea datelor inscrise pe talonul de concurs);
4.       valoarea premiului acordat;
5.       in urma validarii castigatorului  in baza unui document de identitate valabil care sa contina CNP-ul se va individualiza si adresa de domiciliu;
De asemenea la Procesul verbalul va fi atasata si declaratia pe proprie raspundere a castigatorului ca are deplina si neafectata capacitatea de exercitiu si ca  indeplineste toate conditiile de participare conform prezentului regulament.

VII. Procesul-verbal se va semna de catre un reprezentant al organizatorului si de catre castigator.

Castigatorul va intra in posesia premiului, doar dupa ce va semna un proces verbal de predare – primire cu organizatorul concursului, urmat de incheierea unui contract care sa ateste trecerea in proprietatea castigatorului a apartamentului castigat si indeplinirea tuturor obligatiilor financiare din partea castigatorului.

In cazul in care in termen de maxim 2 ani de la datacastigarii premiului, castigatorul este in incapacitatea de a-si indeplini obligatiile financiare necesare pentru a intra in posesia premiului, castigatorul pierde dreptul de a revendica premiul, iar premiul ramane in posesia Radio ZU, acesta rezervandu-si dreptul de a-l folosi in orice scopuri doreste.

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea acestuia in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului.
In privinta premiului raspunderea Organizatorului este strict limitata la acordarea acestuia.
 
Organizatorul nu va raspunde pentru niciun defect, disfunctionalitate sau alte neajunsuri ale premiului, Castigatorul fiind responsabil si urmand sa suporte toate riscurile legate de autoturism dupa data validarii castigatorului. De asemenea, cad in sarcina castigatorului incheierea politelor de asigurare (RCA si CASCO, revizia tehnica periodica) precum si efectuarea formalitatilor de inregistrare a masinii pe numele sau.

VIII. Taxe si impozite

Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul castigat (transport, cazare pe perioada evenimentului pentru testarea cheilor, impozit pentru intrarea in proprietatea premiului etc), acestea revenind exclusiv castigatorului.

Organizatorul va calcula, retine si vira impozitul aferent venitului obtinut de castigator din premiu. In acest sens, castigatorul se obligă să achite catre Organizator suma aferenta impozitului pentru venitul obţinut din premiu, la data semnarii actelor privind transferul proprietatii asupra premiului.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului. 
Prin inscrierea fiecarui participant, organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, si imaginii sale, astfel cum va considera necesar, fara alte consideratii sau plati.
IX. Drept de autor
Prin înscrierea în această competiţie, concurenţii acordă toate drepturile de autor prezente şi viitoare şi toate celelalte drepturi derivate din înscrierea lor în toate mijloacele media (inclusiv, fără limitare la internet) fie că există acum sau sunt create pe viitor si se obligă faţă de Radio ZU că înscrierea lor nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terţe părţi.
Castigatorul garanteaza ca va face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza, ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina Radio ZU.

X. Informarea participantilor

Regulamentul de participare este disponibil pe site-ul www.radiozu.ro si sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitie gratuit tuturor celor care solicita acest lucru in scris pe adresa Radio ZU, Strada Maior Gheorghe Sontu, Nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Ordinea de inscriere la promotie va ramane in arhiva Radio ZU timp de 60 de zile dupa incheierea promotiei si va putea fi pusa la dispozitie tuturor celor care solicita acest lucru in scris, pe adresa mai sus mentionata.
 
XI. Drepturile persoanei vizate în contextul prelucrarii datelor cu caracter personal:
(1) Informarea persoanei vizate
Operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective:
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor;
d) daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
e) existenta drepturilor prevazute de lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
f) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele: 
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului, in conformitate cu prevederile legale.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca  informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine: 
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectându-se celelalte garantii prevazute de prezenta lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legea aplicabila, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
 
Prezentul Regulament a fost incheiat in 3 exemplare, fiecare cu valoare de original.
 
 
Organizator,
 
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate