Live

CONCURSURI

Banii se castiga la ZU. Sute de euro pe ora!

Concursul s-a incheiat!

Inscrie-te in concurs si  asculta doar Radio  ZU. Daca te-ai inscris, cand iti auzi numele la radio trimite repede SMS la 1815 - poti scrie ce vrei tu.

Castigi  banii si cheia care iti poate aduce cel mai tare premiu al anului. Un Porsche Boxster, Porsche-ul Innei 

Cum te poti inscrie
- prin SMS la 1815 (tarif normal) - scrie numele intreg (nume si prenume) si textul "Ascult Radio ZU"
- pe radiozu.ro  - da CLICK AICI

Cand iti auzi numele anuntat la radio, ai 10 minute sa trimiti  SMS la 1815 de pe un numar de telefon cu care te-ai inscris in concurs. Daca esti primul, iei banii.
In plus primesti cheia masina pe care Inna ne-a dat-o pentru cel mai tare premiu al anului. Un Porsche Boxster.

Uite orele de concurs: 

               luni – vineri: 08 – 09, 11 - 12, 13– 14, 16– 17, 1920
               sambata – duminica:  09-10, 16 - 17

In weekendul 26,27 octombrie orele de concurs sunt: 09 - 10, 11 - 12

Intra in concurs:

Regulamentul concursului
Regulament concurs "Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013":


***S-a cerut autentificarea prezentului inscris***

REGULAMENTUL CONCURSULUI- Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013

 
I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI “Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013
Organizatorul concursului este S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand CUI RO15081313 si cont IBAN nr.RO91BRDE450SV00996374500, deschis la BRD GSG SMCC, legal reprezentata de dna Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General.
Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Radio ZU”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.
 
II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013se va desfasura in perioada 20 septembrie – 08 decembrie  2013, de luni pana duminica, in cadrul programelor postului „Radio ZU”.
 
III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA
Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.
La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în Romania (aceasta înseamnă că pot participa atat cetăţeni romani cat şi străini), care a implinit 14 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea.
Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  S.C. Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C.Grupul Media Camina S.R.L. au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor, rudele si afinii lor pană la gradul IV sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs. De asemenea, angajatii Intact Media Group sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs.
Participarea la concurs a persoanelor avand varsta sub 18 ani este conditionata de prezentarea acordului scris al parintilor sau reprezentantilor legali privind participarea la concurs si primirea premiilor. Acordul se va prezenta la data ridicarii premiilor.
Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta Organizatorului un document de identitate valabil: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare care nu este conforma cu prezentul regulament.
Participarea la concursul Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor.

V. MECANISMUL DE CONCURS
In perioada 23 septembrie 2013 – 08 decembrie 2013, in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 08.00 – 20:00 un numar de 5 editii ale concursului „Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013”, iar in zilele de weekend cate 2 editii ale concursului „ Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013”.
Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) incepand cu data de 20 septembrie 2013. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 numele intreg (nume, prenume) si propozitia “Ascult Radio ZU”. Inscrierile sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.
Inscrierile online se fac pe site-ul www.radiozu.ro. Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa accesezi si sa completezi integral formularul de inscriere disponibil pe site si sa apesi butonul de inscriere, respectand conditiile de completare. La inscrierile online sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP.
Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs, indiferent daca o face prin telefon sau online. Inscrierile ulterioare, indiferent daca sunt facute prin SMS sau online si indiferent de platforma pe care s-a facut prima inscriere, nu intra in baza de date.
Radio ZU nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.
Toti inscrisii, prin SMS sau online, intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extras aleator un nume si prenume, corespunzatoare unei inscrieri in baza de date. Numele si prenumele  sunt anuntate la radio. Primul ascultator inscris in concurs, cu numele si prenumele anuntate, care trimite un SMS la 1815 de pe un numar de telefon cu care s-a inscris in concurs, in conditiile cerute de DJ-ii ZU,  in cel mult 10 minute de la anuntarea numelui si prenumelui sau la Radio ZU, castiga 100 de euro si, daca este cazul, banii reportati. Daca niciun ascultator inscris in concurs cu numele si prenumele anuntate pe post nu trimite SMS la 1815 in intervalul de 10 minute, banii pe care ar fi urmat sa-i castige  se reporteaza pentru urmatorul concurs.
Daca pe data de 08 decembrie 2013, dupa ultimul concurs al zilei exista report, concursul continua de cate 5 ori pe zi, de luni pana vineri pana la castigarea reportului, astfel: se anunta numele si prenumele alese aleator, primul ascultator inscris in concurs, cu numele si prenumele anuntate, care trimite SMS la 1815 in cel mult 10 minute de la anuntarea numelui intreg la Radio ZU, castiga ultimul report. Concursul se incheie efectiv dupa castigarea ultimului report.
Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat. Deasemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.
 
VI. PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA
Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013 este de 31.900 euro, la cursul zilei.
Fiecare castigator si participant al concursului „Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013” este inscris automat in competitia „Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU” si participa conform regulamentului competitiei „Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU” postat pe www.radiozu.ro sau disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul postului „Radio ZU” din Bucuresti, Strada Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti.
 
VII. ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE
Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita organizatorului, in termen de maxim 2 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, la adresa de corespondenta Strada Maior Gheorghe Sontu, nr 8, sector 1 Bucuresti sau prin e-mail la adresele [email protected]/[email protected] ori prin fax la nr. 021/ 409.19.02 o copie a actului de identitate.
Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex.: mandat postal) cu confirmare de primire sau va fi transferat intr-un cont bancar in LEI si pe numele castigatorului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.
VIII. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul va calcula, retine si vira impozitul aferent venitului obtinut de castigator din premiu, conform  prevederilor Codului fiscal. In acest sens impozitul pentru premii,  va fi retinut de Organizator din valoarea premiului Castigatorului.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.
IX. OBSERVATII
Participantii la concursul Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013”, se obliga sa respecte prezentul regulament oficial. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul castigat, (transport in vederea ridicarii premiului, impozit pentru intrarea in posesia premiului etc) acestea cazand exclusiv în sarcina castigatorului, inclusiv taxe si/sau alte obligatii financiare.
In acest sens Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.
 
Prin inscrierea fiecarui participant organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si adresei respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, adresei si imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata obligatiilor financiare legate de premiile oferite, care cad in sarcina castigatorilor.
Prezentul regulament de participare la concursul Banii se castiga la ZU, editia a 2-a, 2013”, este disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul postului „Radio ZU” din Bucuresti, str. Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti, si pe website-ul www.radiozu.ro .
Baza de date privind inscrierile in campanie va ramane in arhiva Radio Zu timp de 90 de zile dupa incheierea acesteia.
X. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
(1) Informarea persoanei vizate
Operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective:
 
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor,
d)daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
e) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
f) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.
 (2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plangere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului, in conformitate cu prevederile legale.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectandu-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
Prezentul Regulament a fost incheiat in trei exemplare, fiecare cu valoare de original.
Organizator,
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L

   
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate