Live

CONCURSURI

Capra contra soacra, porcu´ contra socru

Castiga un apartament in valoare de 65 de mii de euro in Confort City, Bucuresti. Inscrie-te acum la "Capra contra soacra, porcu' contra socru". La Radio ZU castigi de fiecare data!
Uite pe scurt despre ce este vorba:

Locuiesti cu parintii lui (ei).
Iar ei va iubesc atat de tare incat sunt gata sa va lase casa pe mana. Stiind ca in casa cu voi urmeaza sa locuiasca o saptamana o capra. Sau un porc.  Dupa cum vor decide sortii.

Vom alege doua familii finaliste. Dintr-una socrul va pleca o saptamana in concediu, la rasfat intr-o locatie trasa la sorti, soacra celeilalte familii deasemenea va pleca si ea la rasfat si relaxare. Acasa, familia din care pleaca socrul trebuie sa cazeze porcul, familia din care pleaca soacra trebuie sa cazeze capra.

E capra contra soacra, porcu' contra socru.
INSCRIE-TE AICI pentru un apartament de 65 de mii de euro in Confort City


Regulamentul concursului
REGULAMENT CONCURS

CAPRA CONTRA SOACRA, PORCU’ CONTRA SOCRU

 

Organizatorul concursului

Concursul este organizat de  S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L,cu sediul in Bucuresti, strada Ficusului  nr. 44A, etaj 4,  sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand cod fiscal RO 15081313, cont IBAN numarul. RO91BRDE 450S V009 9637 4500  deschis la   BRD GSG SMCC, legal reprezentata de dna. Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul prin mijloace mass-media.

Perioada de desfasurare

Radio ZU organizează, în perioada 16 martie – 11 aprilie 2011, promoţia CAPRA CONTRA SOACRA, PORCU’ CONTRA SOCRU’ în cadrul căreia 2 familii, fiecare familie reprezentata dintr-un cuplu de tineri şi un cuplu de socri (potentiali socri) care trebuie sa locuiasca la aceeasi locatie, trebuie să accepte in conditiile specificate de prezentul regulament, “schimbul” soacrei cu o capra (din cadrul unei familii) si pe al socrului cu un porc (din cadrul celeilalte familii).
Soacra si socrul vor petrece, fiecare cate 7 zile in vacanta (in destinatii diferite), in timp ce familiile lor vor trebui sa „convieţuiască” în aceeasi casa, 24 de ore din 24, timp de 7 zile, din data de 1 aprilie 2011, ora 09.00, până în data de 8 aprilie 2011, orele 07.00 alaturi de animalele care inlocuiesc memebrul familiei plecat in vacanta.
Prezentul Regulament de Participare se aplică împreună cu Termenii şi Condiţiile desfăşurării promoţiei. Toate documentele legale oficiale ale promoţiei CAPRA CONTRA SOACRA, PORCU’ CONTRA SOCRU’ de la Radio ZU pot fi obţinute gratuit de la biroul de recepţie al Radio ZU din Strada Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti sau pot fi descărcate de pe site-ul web www.radiozu.ro.

Dreptul de participare

La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit 18 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea.
Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea acestor drepturi se face printr-o cerere scrisa pe adresa S.C. Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. S.C. Grupul Media Camina S.R.L. este operator de date cu caracter personal sub numarul 8913.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C. Grupul Media Camina S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor lor până la gradul IV sunt ineligibili să se înscrie. Angajaţii şi membrii familiilor pana la gradul IV ai tuturor sponsorilor asociaţi şi companiilor participante sunt, de asemenea, ineligibili să se înscrie.

Conditii de inscriere

Concurenţii la aceasta competitie trebuie să fie disponibili 24 de ore din 24, pe toată perioada campaniei. Ei au obligaţia de a face toate demersurile necesare pentru a obţine concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibili pentru a participa la competiţie. Animalele vor fi supuse unor examene medicale inainte de a intra in competitie. Radio ZU se obligă să ofere fiecarui animal examenul medical necesar acceptarii în concurs, in urma căruia el va obţine un certificat medical, care să ateste că este sanatos in momentul intrarii in casa si convietuirea cu el nu dauneaza nici unuia dintre locuitorii casei.
Participanţii trebuie să fie apţi fizic şi să nu sufere de nici o afecţiune care să se înrăutăţească în timpul competiţiei si/sau sa afecteze animalul gazduit in casa: alergie la animale, atacuri de anxietate etc. De asemenea, nu pot participa la concurs familiile care au copii mai mici de 10 ani, daca acestia urmeaza sa imparta locuinta cu unul dintre cele doua animale, capra sau porcul.

Procedura de desfasurare a promotiei

Pentru a putea participa la promoţia CAPRA CONTRA SOACRA, PORCU’ CONTRA SOCRU’, ascultătorii trebuie să completeze integral formularul de înregistrare pe site-ul www.radiozu.ro.

 Dintre toate persoanele inscrise, Radio ZU va selecta un număr de 5 familii care vor fi supuse rand pe rand cate unui interviu la sediul Radio ZU, în faţa unei comisii de jurizare alcatuită din reprezentanţi desemnaţi de Radio ZU; de asemenea, o parte a selectiei o constituie si invitarea finalistilor in direct, in cadrul emisiunii Morning ZU, in perioada 28 martie – 1 aprilie 2011. În urma interviurilor, comisia de jurizare va selecta 2 familii care vor gazdui animalele: una dintre ele va fi gazda caprei, iar cealalta gazda porcului, timp de o saptamana. Fiecare dintre cele 5 familii se obligă să respecte clauzele de confidenţialitate prevăzute în Termenii şi Condiţiile Promoţiei, precum şi în celelalte acte necesare a fi însuşite în vederea participării la prezenta Promoţie.

Începând cu data de 16 martie 2009 până în data de 26 martie 2011, pe site-ul www.radiozu.rova fi disponibil un formular de inscriere, prin care ascultătorii vor avea posibilitatea să-şi exprime candidatura in concurs.

Luni, 28 martie 2011, în cadrul emisiunii Morning ZU, vor fi anunţate cele 5 familii semifinaliste, selectate de comisia de jurizare ce va fi alcatuita din prezentatorii/moderatorii programului/emisiunii Morning ZU.

In data de 1 aprilie 2011 vor fi alese cele doua familii finaliste – “gazda caprei” si “gazda porcului”. Fiecareia dintre cele doua familii i se va atribui prin tragere la sorti unul dintre cele doua animale: capra sau porcul. Din cadrul familiei care a primit prin tragere la sorti capra, soacra va pleca spre o destinatie care va fi dezvaluita in data de 1 aprilie 2011 prin tragere la sorti. Capra va fi gazduita in camera soacrei, incepand din 1 aprilie 2011, ora 09:00. Din cadrul familiei care a primit prin tragere la sorti porcul, socrul va pleca spre o destinatie care va fi dezvaluita in data de 1 aprilie 2011 prin tragere la sorti. Porcul va fi gazduit in camera socrului, incepand din 1 aprilie 2011, ora 09:00. Soacra si socrul facand fiecare parte din familiile finaliste, işi vor petrece cate o săptămână, în perioada 1  - 8 aprilie 2011, in respectivele locatii..

Alegerea castigatorului

Incepand cu data de 1 aprilie 2011, ora 10:00 Radio ZU pune la dispozitia ascultatorilor numarul de SMS 1815 la care acestia pot vota familia favorita, fiind luate in considerare voturile trimise in intervalul 01 aprilie 2011 ora 09:00 – 10 aprilie 2011 ora 20:00. De la acelasi numar de telefon poate fi trimis un singur SMS per familie pe zi.

Familia care acumuleaza cel mai mare numar de voturi primeste din oficiu 10 puncte, cealalta familie participanta primind din oficiu 9 puncte.
Mihai, Daniel si Denise vor nota individual fiecare familie cu puncte de la 1 la 5 in functie de cat de impresionati au fost de activitatea si atitudinea fiecarei familii de-a lungul perioadei de convietuire cu animalele in casa.
Punctele acordate de Mihai, Daniel si Denise se adauga la punctele primite din oficiu in baza voturilor, urmand a se face media artimetica, obtinand astfel punctajul final care va decide castigatorul marelui premiu.
Formula de calcul: O (punctele acordate din oficiu in in baza voturilor primite) + M (punctele acordate de Mihai) + B (punctele acordate de Buzdugan) + D (punctele acordate de Denise)/4 = punctaj final.
Castigatorul va fi anuntat in data de 11 aprilie 2011, in cadrul matinalului Morning ZU, in intervalul 07:00 - 10:00.
Pe durata concursului, finalistii sunt supusi provocarilor lansate de Mihai Morar si Daniel Buzdugan in Morning ZU, la Radio ZU. Deasemenea, pe parcursul concursului, finalistii sunt disponibili sa intre oricand in direct la Radio ZU pentru a da detalii legate de convietuirea cu animalele.
În situaţia în care o persoană din familie molesteaza animalele sau inchide webcam-urile instalate in camera in care locuiesc acestea, fără permisiunea Radio ZU, aceasta persoana/ familie este descalificată. Este exclusiv decizia Radio ZU să introducă în concurs o serie de pedepse ulterioare pe care concurentul/concurenţii descalificat(i) trebuie să le îndeplinească pentru a rămâne în continuare în concurs.
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica (ex: oprirea curentului electric avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), operatori de telefonie mobila (ex: nefunctionarea intr-o anumita zona a tarii a retelei oricaruia dintre operatorii retelelor de telefonie mobila avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.

Conditii speciale

Programul zilnic al animalelor, pe durata celor 7 zile de competiţie va fi stabilit exclusiv de reprezentanţii Radio ZU şi va fi comunicat în timp util finaliştilor.
Concurenţii trebuie să acţioneze conform dispoziţiilor legale date de organizator sau alţi membri autorizaţi ai postului Radio ZU.
Concurenţii nu pot modifica sau ajusta configuraţia spatiului special amenajat, în niciun moment al competiţiei. Concurenţii nu au voie să hraneasca animalele cu altceva decat ceea ce va fi recomandat de catre medicii veterinari.
Concurentii au obligatia sa respecte normele de ingrijire a animalelor furnizate de catre Radio ZU si sa isi insuseasca prin semnatura aceasta informare.
 
Acestia trebuie sa le asigure animalelor, urmatoarele:
 a) un adăpost corespunzător;
b) hrană şi apă suficiente;
c) posibilitatea de mişcare suficientă;
d) îngrijire şi atenţie.
Radio ZU îşi rezervă dreptul să suspende, să prelungească sau să modifice aceste reguli oricând.

Alte conditii

Toţi candidaţii trebuie să furnizeze detalii cu privire la orice şi toate condamnările penale din orice ţară. Toţi candidaţii, prin înscrierea în acest concurs, acordă Radio ZU autoritatea deplină şi nerestricţionată de a obţine şi reţine, la discreţia sa, o copie a oricărui cazier sau înregistrare de alt tip în legătură cu aceştia, inclusiv orice înregistrare cu privire la starea lor de sănătate.
Radio ZU îşi rezervă dreptul de a exclude din competiţie orice persoană pe motiv de cazier, istoric, stare medicală sau pentru orice alt motiv. Toţi candidaţii vor fi responsabili cu obţinerea, citirea şi înţelegerea unei copii a tuturor documentelor:
a) Formularul de Înregistrare Online „CAPRA CONTRA SOACRA, PORCU’ CONTRA SOCRU’”
b) Regulamentul de Participare la promoţia “CAPRA CONTRA SOACRA, PORCU’ CONTRA SOCRU’” de la Radio ZU;
c) Termenii şi condiţiile concursului “CAPRA CONTRA SOACRA, PORCU’ CONTRA SOCRU’”;
d) Declaraţia de participare.
 
In cazul in care, în orice moment un candidat încalcă orice regulă, termen sau condiţie cuprins(ă) în oricare din aceste documente, acesta va fi descalificat la absoluta discreţie a Radio ZU în orice etapă a promoţiei. Radio ZU îşi rezervă dreptul de a întrerupe, prelungi sau modifica prezenţii termenii şi condiţii în orice moment.

Premii

Campania se va desfăşura de la data de 16 martie 2011 până la data de 11 aprilie 2011. Participanţii la această competiţie au posibilitatea să caştige marele premiu: un apartament de 2 camere in complexul rezidential Confort City, in valoare de 65.000 euro. Castigatorul va intra in posesia premiului dupa semnarea actelor de proprietate, in termen de 30 de zile de la castigarea premiului.

Taxe si impozite

Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul castigat (impozit, etc), acestea cazand exclusiv în sarcina castigatorului.
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului. 
Prin inscrierea fiecarui participant, organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si adresei respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, adresei si imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
 

Drept de autor

Prin înscrierea în această competiţie, concurenţii acordă toate drepturile de autor prezente şi viitoare şi toate celelalte drepturi derivate din înscrierea lor în toate mijloacele media (inclusiv, fără limitare la internet) fie că există acum sau sunt create pe viitor si se obligă faţă de Radio ZU că înscrierea lor nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terţe părţi.
Nicio persoană nu se poate înscrie în concurs mai mult decat o singura dată.

Informarea participantilor

Regulamentul de participare sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitie gratuit tuturor celor care solicita acest lucru in scris pe adresa Radio ZU, Strada Maior GheorgheSontu, Nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Ordinea de inscriere la promotie va ramine in arhiva Radio ZU timp de 60 de zile si va putea fi pusa la dispozitie tuturor celor care solicita acest lucru in scris, pe adresa mai sus mentionata.
Drepturile persoanei vizate în contextul prelucrarii datelor cu caracter personal:
 
(1) Informarea persoanei vizate
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca
furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
d) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
 
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele: 
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a
oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice
prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu
caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere
întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca  informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data
primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de
mai sus.
 
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma
prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate
conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente,
precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter
personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu
respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o
anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
 
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
 
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine: 
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
- Respectându-se celelalte garantii prevazute de prezenta lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
 
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
 
 
Organizator,
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
 
 
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate