Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Am ajuns în Vaslui. Urmărește LIVE călătoria, aici

RADIOAVENTURA 2023: Am ajuns în Vaslui. Urmărește LIVE călătoria, aici

Botoșani, mulțumim pentru fiecare moment, îmbrățișare, horă și cântare, mare cât inima ta! Aventura ne poartă tot în Moldova și în câteva ore ajungem la VASLUI.


Suntem în a noua zi de RadioAventura, care a început cu un matinal de neuitat la Botoșani, cu Muzica Aia mixată de DJ Razz și continuă cu drumul spre următorul oraș: Vaslui.

Până la Vaslui și pe căldura asta din mijlocul verii, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea s-au oprit să se răcorească puțin, lângă Prut. Din fiecare oprire ne facem o amintire. Asta e RadioAventura!



 Gașca de nebuni de la ZU face o nouă oprire, în orașul lui Buzdugan, Iași, locul de unde anul trecut echipa RadioAventura a făcut matinalul și locul care a găzduit două ediții de Forza ZU. Apropo, pe 9 septembrie facem împreună a zecea Forza ZU, în Brașov, Piața Sfatului. Ne vedem? 

Vaslui, așteaptă-ne, suntem pe drum, venim acum! 



Șiii am ajuns! Vaslui, mulțumim pentru primire! Mâine dimineață, de la 7:00, ne dăm întâlnire la Morning ZU, în Centrul Civic. Până atunci, urmărește-ne călătoria LIVE pe paginile noastre de social media, Facebook, Instagram, Youtube și TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate