Live

ZU IS YOU

Premieră: Raluka și Connect-R cântă LIVE piesa „Lasă-mă Să Te...”

Premieră: Raluka și Connect-R cântă LIVE piesa „Lasă-mă Să Te...”

Lasă-i pe Raluka și pe Connect-R să te surprindă cu noua lor piesă, cântată LIVE la Morning ZU

 
De 8 Martie, Raluka și Connect-R ne-au oferit un cadou muzical. Artiștii au cântat în premieră noua lor piesă, „Lasă-mă Să Te…”, și o piesă pentru toate mamele: „Mulțumesc, iubită mamă”.


Raluka și Connect-R sărbătoresc 10 ani de la prima lor colaborare, „Aroma”, cu o nouă piesă. Iar noi am sărbătorit Ziua Femeii cu un moment live la Morning ZU, alături de cei doi artiști.

„Lasă-mă Să Te…” e o piesă despre iubire și dorință, compusă de Connect-R. Cei doi au o chimie muzicală incredibilă.

„Am învățat foarte multe lucruri de la Connect-R. Prima piesă la care am lucrat împreună e «September», iar prima piesă pe care am cântat-o împreună e «Aroma»”, ne-a spus Raluka.
„E o chimie muzicală între mine și Raluka,”, a completat Connect-R.


Raluka, Connect-R, mulțumim pentru că ați adus primăvara în studioul ZU! Dacă nu ai prins momentul la Morning ZU sau pur și simplu vrei să-l retrăiești, atunci dă un play mai jos!

Love & Listen!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate