Live

ZU IS YOU

ASCULTĂ: 4 piese noi la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin

ASCULTĂ: 4 piese noi la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin

Bună, ce mai zici? Drăgulin e aici, în fiecare miercuri, de la 23 la 1, să-ți asculte toate poveștile, iar tu poți să asculți toate piesele noi din playlist-ul lui de la Zona de Confort. 


Care e cel mai important lucru pe care l-ai pierdut? Un obiect? Încrederea? Un prieten? Aceasta e noua temă de la Zona de Confort, noua cheie care deschide această emisiune. Dacă nu ai prins momentul live, poți să împărtășești cu noi povestea ta, aici.


Vezi momentul aici!


 
Poveștile voastre s-au împletit perfect cu noile piese din playlist-ul lui Vlad Drăgulin de la Zona de Confort. Pentru valurile de povești, Drăgulin a dat play piesei „Valuri la mal”, de la Sabrina Stoica. Pentru poveștile despre întâmplările în care pierdem în dragoste, am ascultat „They Leave” de la Jessie Murph.

De asemenea, Drăgulin a oferit și un cadou muzical tuturor femeilor: piesa „I’m every woman” de la Whitney Houston, care face parte de pe coloana sonoră a filmului „The Bodyguard”. Dacă nu l-ai urmărit încă, merită să-l vezi. O să te îndrăgostești!

Ascultă toate piesele aici!

Whitney Houston - I'm Every Woman 




Sabrina Stoica - Valuri la mal




LIA - Prima dragoste 




They Leave - Jessie Murph 





Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate