Live

ZU IS YOU

PUYA și IRAIDA au cântat live și în avanpremieră la ZU piesa „Opriți Planeta”

 PUYA și IRAIDA au cântat live și în avanpremieră la ZU piesa „Opriți Planeta”

PUYA și IRAIDA au cântat live și în avanpremieră la Morning ZU piesa „Opriți Planeta”, care ne îndeamnă să trăim viața în ritmul nostru, nu după un algoritm. 

 
„Opriți Planeta” e o piesă nelansată încă, pe care ai auzit-o pentru prima dată în RadioAventura, la Piesa Monstru a Verii, unde a câștigat ultimele ediții. 
 
Care e mesajul piesei? 
 
„Prin versurile piesei am vrut să surprind absurdul cotidian. Din cauză că suntem obișnuiți cu anumite acțiuni pe care le facem zilnic, nu ne mai dăm seama că uneori sunt superficiale. Cum ar fi: să stai cu cineva la masă, să vă trimiteți mesaje on-line, dar să nu vă întâlniți niciodată. Nu mai există o relație normală între oameni.”, ne-a mărturisit Puya. 
 
„Refrenul l-am scris natural. Sunt o persoană care iubește foarte mult și care iubește să iubească. Sufăr când nu văd iubire în jurul meu.”, a completat Iraida. 

 
„Opriți Planeta” intră în finala de mâine pentru Piesa Monstru a Verii 2023, la ultimul matinal din acest sezon. Crezi că va câștiga?
 
Oprește-te puțin și urmărește acest moment LIVE la Morning ZU!

x
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate