Live

ZU IS YOU

5 piese tari din „Torpedoul lui Morar”

5 piese tari din „Torpedoul lui Morar”
Mihai Morar ține toată muzica lui preferată într-un singur loc: în „torpedoul” lui imaginar. Noi îi spunem „Torpedoul lui Morar”. Acolo găsești toate piesele pentru care Mihai a făcut o pasiune și care, după ce se aud la ZU, de cele mai multe ori devin și favoritele ascultătorilor.

Mai jos vei găsit 5 piese alese dintre cele care și-au câștigat câștigat locul în „torpedou” în ultimele 3 sătpămâni. Vei vedea și artiști cunoscuți, dar și câteva nume de care nu ai mai auzit. Orice ar fi, ascultă-le pe toate și spune-ne și nouă care dintre melodii îți place cel mai mult.

Vrei să vezi lista completă a cântecelor alese de Mihai? Dacă da, găsești pe YouTube playlist-ul oficial „Torpedoul lui Morar”. Îl actualizăm la fiecare new entry. Audiție plăcută!


1. B.U.G. Mafia feat. AMI - 8 zile din 7



2. Master KG feat. Nomcebo - Jerusalema



3. Robin Schulz & Wes - Alane



4. The Mono Jacks - Nemuritori



5. Connect-R feat. Nane - Drogul meu neinterzis

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate