Live

ZU IS YOU

ZU Party in Ploiesti si Galati! Poze de la Oltenita

ZU Party in Ploiesti si Galati! Poze de la Oltenita
Weekend-ul asta, Ploiesti si Galati striga tare "Daca e party, atunci sa fie cu ZU". Vineri, 11 noiembrie, Adi Mihaila si DJ Arando Marquez vin cu ZU Party in Club Puff din Ploiesti. Apoi sambata, 12 noiembrie, distractia continua cu Adi si DJ AlexUnder Base in Club Infinity din Galati.

Trebuie sa mai stii ceva. Sambata sarbatorim un an de ZU Party, asa ca ar fi bine sa te pregatesti pentru o petrecere de neuitat.Click pe afise ca sa te imprietenesti cu ZU Party pe Facebook.

ZU Party Puff Ploiesti 11 noiembrieZU Party Infinity Galati 12 noiembrieMultumim ZUperfanilor care au cantat si dansat la ZU Party in Club Dreams, Oltenita. Ne-a placut placut de voi si s-a vazut ca v-a placut de noi.


Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate