Live

ZU IS YOU

ZU este radioul NUMĂRUL 1 în București

ZU este radioul NUMĂRUL 1 în București
Radio ZU este, fără drept de apel, cel mai ascultat radio din București, fiind de altfel singurul post de radio din București care are o medie zilnică de peste 200.000 de ascultători unici. 

Conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio, desfășurat în perioada 11 ianuarie – 25 aprilie 2021,  Radio ZU își reconfirmă poziția de cel mai ascultat post de radio din București.
 
În București, Radio ZU este lider de audiență cu o medie de 216.600 ascultători unici. Față de valul similar din 2020, postul înregistrează o creștere de +8%. 
Și publicul comercial din București ascultă ZU, în medie zilnic 140.600 ascultători unici din această categorie de public sunt pe frecvența ZU. 
Radio ZU deține cele mai multe sferturi de oră ascultate pe publicul comercial 18-49, o cotă de 15.1% din piață.
 
La nivel urban, interesul ascultătorilor față de muzica și programele ZU a crescut, procentul de ascultători unici față de valul de primăvară 2020 fiind de +13%. Radio ZU este ascultat în medie de 1.282.800 ascultători unici zilnic și ocupă a doua poziție în topul radiourilor. 
La nivelul publicului comercial din urban, Radio ZU înregistrează o creștere a numărului de ascultători unici de +7% față de valul similar din 2020. Astfel, Radio ZU atinge o medie de 851.100 ascultători unici.
 
Din punct de vedere al audienței la nivel Național, Radio ZU este ascultat zilnic de 1.919.800 ascultători unici. Față de primăvara 2020, numărul ascultătorilor unici înregistrează o apreciere de +7%. 
Radio ZU a crescut și în rândul publicului comercial 18-49, un număr mai mare de ascultători au preferat Radio ZU in aceasta primăvară. La nivel național 18-49, Radio ZU a fost ascultat de 1.330.500 ascultători unici, având o creștere de +6% față de primăvara 2020. 
La nivel național 18-49, Radio ZU înregistrează o cotă de piață de 13.4%, urmând un trend ascendent față de primăvara 2020 (+2%).
 
Radio ZU, în 2021 mai aproape de  ascultători
 
În 2021, Radio ZU își continuă misiunea de a fi cât mai aproape de  ascultători, cât mai în mijlocul comunității pe care a reușit să o construiască în cei 12 ani de existență și lansează magazinul online oficial, ZU Shop, o extindere firească a brandului.
ZU Shop oferă oportunitatea tuturor celor care iubesc brandul ZU să achiziționeze produse personalizate, imprimate fie cu mesaje și grafici inspirate din campaniile radio-ului, fie cu citate „născute” în programele postului. Această extindere în zona de e-commerce a Radio ZU reprezintă, în acest moment, unicul proiect de acest gen în rândul radiourilor din România.
 
Radio ZU a lansat imnul „ZU e starea naturală”
 
„Un an de zile, în pandemia asta am fost starea de bine, așa i-am zis lui ZU, acum e timpul să ne întoarcem la starea naturală. Imnul oficial al statiei, „ZU e starea naturală”, o să se audă pe radio toată vară, iar din momentul acesta poate fi ascultat în oricând pe canalul oficial de Youtube Radio ZU. E deja acolo și puteți să-l consumați cu încredere. Consumați cât mai multă stare naturală și produceți cât mai multă stare naturală!”, a spus Mihai Morar în Morning ZU, în ziua în care s-a lansat imnul de vară Radio ZU.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate