Live

ZU IS YOU

ZU e No 1. Din prima zi

ZU e No 1. Din prima zi


Radio ZU este a 10-a oara consecutiv pe primul loc in Bucuresti. Si asta datorita tie. Pentru ca tu esti Forza ZU!

Batalia pentru Bucuresti este cea mai grea. Pentru ca aici nu conteaza pe cate frecvente emiti. Conteaza doar cat de bun esti. Iar ZU, radioul tau preferat este pe primul loc ca de fiecare data. Din prima zi.

Radio ZU are cel mai tare program de dimineata, cu Buzdu si Morar, Flick si Denise. Silviu Andrei, Cristian Paun, Razvan Popescu, Mircea Badea, Adi Mihaila, Raluca Leahu, Raluca Ionescu, Emil Ciucur, Cosmin Cojocaru iti aduc in fiecare zi cele mai tari hituri, cele mai tari concursuri (iti aduci aminte de megaapartamentul ZU), cele mai tari evenimente (a doua editie Forza ZU a strans peste 30 de mii de oameni in Timisoara). Iti aduc muzica, zambete si emotii. :)

Spune si prietenilor tai: Hiturile se asculta la Radio ZU!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate