Live

ZU IS YOU

Zona de Confort, ediție aniversară: Care este zona ta de confort?

Zona de Confort, ediție aniversară: Care este zona ta de confort?

Zona de Confort, emisiunea unde asculți și ești ascultat, a împlinit un an. Pentru această ediție aniversară, Vlad Drăgulin a ales să revină la prima temă de discuție a emisiunii.  

După un an de zile, resetăm emisiunea și ne întoarcem la origini cu întrebarea care a deschis Zona de Confort: Care e zona ta de confort, măi publicule? Care e Raiul tău? Cum îți găsești liniștea în această lume nebună și zgomotoasă?

În acest episod, Vlad Drăgulin a discutat cu ascultătorii săi despre micile lor bucurii și tabieturi, despre tot ceea ce înseamnă pentru ei „zona de confort”. 
 
Ascultă poveștile lor și nu uita că și tu ai un loc rezervat în Zona de Confort, în fiecare miercuri de la 23.00 la 01.00.




Drăgulin a respectat tradiția și ne-a oferit 4 piese care s-au împletit la fix cu poveștile ascultătorilor. Stay chill and listen!

1. Matt Corby - Brother



2. Eat Your Young



3. CIL - One More Shot



4. Paramore - All I Wanted


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate