Live

ZU IS YOU

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Ce au sacrificat părinții tăi pentru tine?

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Ce au sacrificat părinții tăi pentru tine?
 

Oda radiofonică pentru părinți. Așa s-ar putea numi cel mai recent episod din Zona de Confort cu Vlad Drăgulin. Noua temă de discuție este despre sacrificiile pe care părinții le fac pentru copiii lor.

 
 
Respect pentru părinți! Ei sunt oamenii care ne vor cu adevărat binele, iar uneori, merg până în pânzele albe pentru ca noi să fim mulțumiți și fericiți. Oricât de greu le-ar fi, părinții sunt în stare să se sacrifice pentru copiii lor, pe care îi iubesc necondiționat.
 
Dacă ești părinte, ce sacrificii ai făcut pentru copilul/copiii tăi. Sau ce sacrificii au făcut părinții tăi pentru tine? Uite aici și alte povești despre momentele când părinții au fost părinți cu adevărat:
 


Vlad Drăgulin are și câteva „daruri muzicale” pentru ascultătorii săi:

Benson Boone - Beautiful Things



Joe Cocker - With A Little Help From My Friends



Luther Vandross - Dance With My Father



Junko Yagami - Bay City



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate