Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Care e cea mai mare tâmpenie pe care ai făcut-o la școală?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Care e cea mai mare tâmpenie pe care ai făcut-o la școală?

Tâmpeniile pe care le-am făcut la școală. Acesta este noul subiect de discuție din Zona de Confort.

 

În teorie, școala este locul unde mergem să învățăm. În realitate, școala nu este doar un izvor de cunoștințe și învățături, este și un loc al trăznăilor și pățaniilor.  La școală, părinții nu mai sunt cu ochii pe noi, așa că ne luăm libertatea de a face lucrurile alea nebune pe care nu putem să le facem acasă. 
 
Tu, măi publicule, ce tâmpenii ai făcut la școală? Și ce consecințe a avut fapta ta? Te-a prins cineva? Proful, profa', directoarea, vreun coleg sau o colegă? Te-a pârât cineva? Ți-ai luat pedeapsă? Povestește-ne!
Mai jos, poți urmări emisiunea de miercuri, plină de povești amuzante (și crazy): 
 


Vlad Drăgulin a ales câteva piese din playlist-ul lui pentru a le asculta împreună cu ascultătorii lui:

HIM - Join Me In DeathMy Chemical Romance - TeenagersJunkie XL, Elvis Presley - A Little Less ConversationFall Out Boy - Thnks fr th MmrsPe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate