Live

ZU IS YOU

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale?

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale?

Noua temă de discuție din Zona de Confort este despre fericire. 

 
 
Ești fericit? Ești fericită? Probabil că ai primit această întrebare din partea cuiva sau te-ai întrebat chiar tu acest lucru. Și poate nu a fost simplu să răspunzi. Până la urmă, ce e fericirea? Încape ea într-o singură definiție? Nu. Fiecare om are propria lui definiție despre fericire. 

Așadar și prin urmare, măi publicule, tu când ai fost fericit ultima oară? Sau care a fost momentul acela în care te-ai simțit cu adevărat fericit? Cine sau ce a dus la starea ta de fericire? 
 
Așteptăm cu interes să răspunzi la aceste întrebări pe care Vlad Drăgulin le-a adresat ascultătorilor săi miercuri seară. Dacă ești curios să afli ce înseamnă fercirea pentru alții, te invităm să urmărești emisiunea aici:
 


Vlad Drăgulin a oferit ascultătorilor lui și câteva daruri muzicale:

Britney Spears - Oops!...I Did It Again



Activ - Feel Good



Spice Girls - Wannabe



Nicotine Dolls - The Best



Mihaela Runceanu - Fericirea are chipul tău



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate