Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Când ai simțit că pierzi timpul?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Când ai simțit că pierzi timpul?

Dacă e ora 23:00, dacă tu ești tu, dacă ești pe ZU, dacă ai urechi de auzit și inimi de simțit, înseamnă că Zona de Confort poate să înceapă liniștită.


Sunt multe momente în care simțim că pierdem timpul. Poate că am stat prea mult timp într-o relație nepotrivită sau la un job care nu ne aduce nicio împlinire. Sau am petrecut prea mult timp cu ochii în ecrane. Tu când ai simțit că pierzi timp? Aceasta e noua întrebare de la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin, emisiune pe care poți să o asculți ON AIR în fiecare miercuri, de la 23:00 la 1:00.
 
Din toate aceste povești, ne dăm seama că nu timpul puțin pe care-l avem e problema, ci faptul că nu știm ce să facem cu el. Cu toții trecem prin asta și cu toții suntem ascultați la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin. Dacă ai ratat momentul, poți să-l urmărești aici.
.


Mai mult de atât, la Zona de Confort asculți piese din playlist-ul lui Vlad Drăgulin, piese de împrietenire, piese pentru miezul nopții și piese pentru ea. Enjoy!

Piesa de împrietenirePiesa de la miezul nopții Piesa pentru ea 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate