Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Ascultă aici cele mai noi piese

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Ascultă aici cele mai noi piese

Tu ce împarți cu prietenii tăi? Vlad Drăgulin împarte cu prietenii de pe radio piese din playlist-ul lui.


Ți-am făcut planul pentru fiecare miercuri seară. De la ora 23 și până la 1, Vlad Drăgulin te așteaptă ON AIR pe ZU, cu discuții open și friendly. E acel prieten cu care poți vorbi orice.

Întrebarea pe care a pregătit-o Vlad Drăgulin pentru această nouă emisiune e: Pentru ce lucru ești făcut?

„Sunt Vlad Drăgulin și aici e Zona de Confort. Locul unde nu doar că asculți, ești ascultat. Așadar și prin urmare, măi publicule, pentru ce ești făcut? Ce simți că trebuie să faci tu în viață? Care îți este drumul, cum l-ai descoperit sau cine ți l-a descoperit? Care e acel domeniu unde crezi că ai putea fi printre cei mai buni?”

După piesa de împrietenire, „Angeles” de la Robbie Williams, au început poveștile. Iar ascultătorul care a spart gheața le-a oferit chiar și un sfat celor care încă își caută vocația:

„Cred că startul găsirii drumului în viață e să nu cedezi presiunilor, ale părinților, bunicilor, cunoscuților, presiunile societății. La mine a fost presiune de a ținti spre meserii care îți oferă un anumit statut în societate. Iar atunci când ești confuz în privința acelui lucru pe care trebuie să-l faci, dă-ți timp, ia o pauză.”

Ia o pauză și ascultă aici cele mai noi piese de la Zona de Confort, toate de la unicul Robbie Williams, artistul care și-a urmat pasiunea, indiferent de refuzuri și alte provocări. Play!

1. Robbie Williams - Angels




2. Robbie Williams - Let Me Entertain You 




3. Robbie Williams - Rock DJ



4. Robbie Williams - Feel 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate