Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Ce înseamnă lux pentru tine?

Zona de Confort | Ce înseamnă lux pentru tine?

În fiecare miercuri, între 23:00 și 1:00, ești așteptat în Zona de Confort, locul unde asculți și ești ascultat. Este oaza ta de liniște din miezul săptămânii, programul „nocturno-liniștitor” din FM-ul românesc, care are grijă de starea de bine cu teme interesante și melodii frumoase.


Noua temă de discuție din Zona de Confort este despre lux. Multă lume vorbește despre lux, dar oare ce înseamnă luxul? Înseamnă oare mașini scumpe și haine de brand ? Înseamnă frapiere ticsite cu șampanii și note de zeci de mii de euro într-o singura noapte în club ? Fonduri nelimitate în cont? Până la urmă, luxul înseamnă bani? Pentru tine, măi publicule, ce înseamnă lux? Care e definiția ta pentru lux? Ai cunoscut luxul vreodată sau trăiești într-o viață de lux?

Te invităm să răspunzi la toate aceste întrebări și dacă ești curios, să asculți părerile pe care ascultătorii le-au împărtășit pe post cu Vlad Drăgulin în această ediție (Deluxe) a emisiunii Zona de Confort.





Pentru noi, luxul înseamnă și plăcerea de a asculta o muzică bună. Avem aici 4 piese alese cu atenție de Vlad Drăgulin pentru toți ce care au ales să asculte miercuri Zona de Confort.

1. Frank Sinatra - Nothing But The Best



2. Queen - In The Lap Of The Gods



3. Jake Wesley Rogers - Middle of Love



4. Edwin Raphael - Isle Of Strawberries



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate