Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Care este cea mai neplăcută amintire pe care o ai de la școală?

Zona de Confort | Care este cea mai neplăcută amintire pe care o ai de la școală?

Școala - perioada aia a vieții pe care am traversat-o cu toții și care ne-a lăsat cu multe amintiri plăcute, dar și neplăcute. Despre cele neplăcute s-a discutat miercuri, în Zona de Confort cu Vlad Drăgulin.


 
 
Sigur ai avut parte de o experiență la școală care te-a marcat în viața ta de adult. O notă mică, un profesor sau o profesoară care te-a nedreptățit, o ceartă cu un coleg sau o colegă. O palmă care te-a dezonorat. Elev/elevă fiind, ai trăit cu siguranță un sentiment de nedreptate, furie sau tristețe. 
 
Așadar și prin urmare, măi publicule, dacă ai și tu o amintire de pe băncile școlii care ți-a lăsat un gust amar, ești liber să ne-o împărtășești în secțiunea de comentarii. În clipul de mai jos, poți asculta poveștile ascultătorilor care au intrat în direct miercuri cu Vlad Drăgulin. 

 


Vlad Drăgulin a împărțit cu prietenii din ON AIR câteva piese în ton cu tema emisiunii:


1. The Cab-Angel With A Shotgun



2. Robin and The Backstabbers - Natașa



3. Alternosfera - Închisoarea Albă



4. Eva Kiss - Libertate (Revoluție 89)



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate