Live

ZU IS YOU

Ziua Copilului Orfan | Luminița ne-a spus povestea ei LIVE la Morning ZU: „Eu simțeam să cânt pentru a mă vindeca”

Ziua Copilului Orfan | Luminița ne-a spus povestea ei LIVE la Morning ZU: „Eu simțeam să cânt pentru a mă vindeca”

De Ziua Copilul Orfan, am descoperit povestea emoționantă a Luminiței, cu ajutorul Hope and Homes for Children Romania.


Pe Luminița am întâlnit-o la Conferința Fain & Simplu de la Ateneul Român, la prima întâlnire a comunității Fain & Simplu de la Ateneu.Dincolo de pasiunea ei pentru muzică, Luminița are o poveste ce merită să fie împărtășită cu voi. La vârsta de 4 ani, Luminița a fost separată de părinții ei și a crescut în orfelinate. Pe parcursul drumului ei, fundația Hope and Homes for Children Romania i-a venit în ajutor.

Azi la Morning ZU, fata de nota zece ne-a cântat din suflet și ne-a povestit cu emoție despre cât de greu i-a fost să fie separată de familie și cum a avut șansa să-și găsească drumul.

„Consider că talentul se naște sau dintr-o suferință sau dintr-o bucurie… E un mod de exprimare, pe care cuvintele nu îl pot descrie suficient, iar eu simțeam să cânt pentru a mă vindeca.”

Mulțumim, Luminița! Mulțumim, Hope and Homes for Children Romania, pentru grija față de acești oameni puternici și frumoși!

Poți face și tu o faptă bună, printr-un SMS la 8864 cu textul HOPE.

Vezi momentul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate