Live

ZU IS YOU

Ziua 5 în Orașul Faptelor Bune: O facem bine pe Daniela, tânăra care vrea să ne facă copiii bine

Ziua 5 în Orașul Faptelor Bune: O facem bine pe Daniela, tânăra care vrea să ne facă copiii bine

S-a lăsat seara peste Orașul Faptelor Bune și vrem să încheiem maratonul de fapte bune din această zi cu o poveste specială.


Este povestea Danielei, o tânără de 25 de ani, care s-a născut cu tetrapareză spastică și abandonată la naștere de părinții ei. Cu toate că este încercată de viață, Daniela luptă pentru visul ei de a deveni medic pediatru: „Am luptat pentru a avea un viitor strălucit și dorința mea este de a deveni medic pediatru, dar acest lucru îmi este împiedicat de dizabilitatea mea”, ne-a transmis Daniela.

Pentru ca visul ei să devină realitate, Daniela are nevoie de 50.000 de Euro pentru a efectua operația care îi va da șansa la o viață normală și la o carieră de succes. Misiunea noastră este să strângem 50.000 de Euro. În doar o oră și jumătate, misiunea noastră a fost îndeplinită. Prin puterea lui „Împreună”, i-am dat speranța Danielei de a deveni medic pediatru. Vă mulțumim, oameni buni!

Și tu o poți ajuta pe Daniela printr-o donație aici:

O poți ajuta pe Daniela cu o donație în unul din conturile Asociației Save Our Souls (S.O.S):
 
IBAN RON: RO67BTRLRONCRT0623917001
IBAN EURO: RO17BTRLEURCRT0623917001
Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22 
 
Atunci când faci transferul e important să menționezi „Donație Prangate”
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate