Live

ZU IS YOU

Ziua 4: România s-a unit pentru Iris [VIDEO]

Ziua 4: România s-a unit pentru Iris [VIDEO]
Echipa Radio ZU s-a mutat pentru 7 zile la kilometrul 0 al României cu o misiune clară: să transforme moftele și poftele ascultătorilor în realitate. În cea de-a patra zi, România s-a unit, a dat mâna cu mâna şi a făcut multe fapte bune. Vezi mai jos momentele de bucurie și emoție pe care Mihai Morar, Daniel Buzudgan, Răzvan Popescu, Flick, Adi Mihăilă, Raluca Beneavides şi Emma Ştefan le-au trăit în casa din Piața Universității!

IRIS are doar 3 luni şi jumătate. Micuţa a fost diagnosticată la naştere cu o formă foarte rară de cancer. Toată echipa din Casa Radio ZU luptă pentru cauza ei.

 
Gestul care ne-a făcut pe toţi să plângem. Un soldat român din Irak donează în direct solda de 4500 de euro pentru viaţa micuţei Iris.



Cristina doreşte să îl ajute pe Robert, un copil în vârstă 13 ani. El trăieşte din vânzarea de cărţi vechi. Cu ajutorul îngerilor din Oraşul Faptelor Bune, acesta a primit un brad, un laptop pentru şcoală, donaţii în bani şi i-a fost asigurată masa de Crăciun. 



Sorin din Timişoara, locuieşte în chirie şi şi-a amanetat verighetele pentru a avea bani la naşterea copilului. Un domn anonim îi oferă 1000 de lei pentru a le recupera.



Maria are o problemă gravă cu dantură. Fiica ei a apelat la Oraşul Faptelor Bune pentru mama sa. Clinica 3D Dental s-a oferit să o ajute.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate