Live

ZU IS YOU

ZI ZU ca sa fie bine! Castiga sute de euro la ZU!

ZI ZU ca sa fie bine! Castiga sute de euro la ZU!
Cand esti sunat si te-ntrebam ce radio asculti in fiecare zi,  ZI ZU CA SA FIE BINE! Raspunde Radio ZU si ne iei banii! Sute de euro din Morning ZU si pana in seara!

E cel mai simplu concurs de radio. Daca te-ai inscris in concurs, cand te sunam si ti se pune intrebarea "Ce radio asculti in fiecare zi?", vezi ce raspunzi!. Spui Radio ZU"? Iei banii pusi in joc. 

ZI ZU CA SA FIE BINE!

Mai mult, in fiecare saptamana punem la bataie un JACKPOT a carui valoare poate fi de sute de euro. Trebuie doar sa il ghicesti :)
Nu l-ai ghicit? Urmatorul ascultator care intra in direct are o sansa in plus. Vom spune de fiecare data daca valoarea pe care ai ales-o pentru Jackpot este mai mare sau mai mica decat Jackpot-ul ales de noi.   


CUM TE INSCRII:

Click pe imaginea de mai jos si intra in concurs!
Sau trimite un SMS la 1815 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Telekom si Vodafone) cu textul "Ascult Radio ZU"





De 4 ori pe zi, de luni pana vineri, o data pe zi in fiecare zi de weekend extragem aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. S-ar putea sa fii chiar tu.

Iti va fi pusa din start intrebarea cheie: "Ce radio asculti in fiecare zi?" Trebuie sa raspunzi "Radio ZU" - radioul pe care il asculti in fiecare zi. Este raspunsul care iti aduce banii. Si poate Jackpot-ul saptamanal. De sute de euro



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate