Live

ZU IS YOU

Wow! „Señorita” revine pe primul loc în top #MostWanted

Wow! „Señorita” revine pe primul loc în top #MostWanted
„Señorita” este din nou pe primul loc în Most Wanted. După patru săptămâni consecutive în care a fost „number 1” și alte patru în care s-a tot mișcat prin top 5, piesa semnată de Shawn Mendes și Camila Cabello a revenit ca lider în clasamentul hiturilor ZU.


Pe locurile fruntașe ale topului se află favoriții ultimelor săptămâni. Mai exact, FlorianRus și Mira cu „Străzile din București, DJ Snake alături de J Balvin și Tyga cu „Loco Contigo” și Spike cu „Salcâmii”. Noutatea o reprezintă urcarea de care a avut parte Dennis Lloyd cu „Never Go Back”, care vine de pe locul 11 și acum s-a așezat pe 5.

Primele 10 locuri din clasament sunt cele din lista de mai jos. Poți să vezi clasamentul complet (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 ZU MOST WANTED:
10. Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care
09. GIMS, Maluma - Hola Señorita (Maria)
08. Randi - Inimi
07. Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road (Remix)
06. The Motans feat. Irina Rimes - Poem
05. Dennis Lloyd - Never Go Back
04. Spike - Salcâmii
03. DJ Snake ft. J Balvin & Tyga - Loco Contigo
02. Spike - Salcâmii
01. Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în zilele de duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate