Live

ZU IS YOU

We Can Do The ZU. Duminica seara tu alegi muzica la ZU

We Can Do The ZU. Duminica seara tu alegi muzica la ZU
In fiecare duminica la "We can do the ZU" TU iei comanda in cea mai noua emisiune ZU! We can do the ZU asteapta idei pentru emisiunea de duminica 31 ianuarie! Vreau sa stiu de la tine ce cantec vrei sa asculti duminica la "We can do the ZU". Got it? Tu iei comanda! Duminica seara de la 6, doua ore cu muzica aleasa de tine la ZU. Care este the best song EVER pe care vrei sa il share-uiesti cu ceilalti ascultatori de ZU?
We can DO The ZU cu Raluca Ionescu la butoane. Duminica de la 6 seara. Da click aici si baga in formular piesa ta preferata. Daca ai norocul sa fie una dintre alese, asculti duminica la We Can Do The ZU. 1815 - duminica intre 18 - 20 trimite mesaje la We Can Do The ZU 021.409.19.00 - duminica intre 18 - 20 iti anunti preferatele la We Can Do The ZU Facebook - cauta "We Can Do The ZU"

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate