Live

ZU IS YOU

Voltaj cântă live în studio și acceptă provocarea cu Citroen C4 Cactus

Voltaj cântă live în studio și acceptă provocarea cu Citroen C4 Cactus

Trupa Voltaj a venit astăzi în studio ca să ne cânte live noul single „De la capăt”. Piesa vorbește despre dragostea părinților pentru copii, dar mesajul ei este unul mult mai puternic. Dacă vrei să te implici în ajutorarea copiilor rămași singuri în satele din România, poți să te alături inițiativei pe www.delacapat.ro.


„De la capăt” live în studioul ZU



Cea mai tare fază! Nepotu', unul dintre tehnicii de la Voltaj, este și rapper, iar astăzi i-a ținut locul lui Cabron pe piesa „Vocea ta”



Câți oameni crezi că intră în Citroen C4 Cactus? Ei bine, am aflat astăzi cu ajutorul băieților de la Voltaj și Deepside Deejays. Află cum poți să câștigi mașina și 25000 de euro din seiful ZU cu un click AICI.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate