Live

ZU IS YOU

Vii la Forza ZU? Vezi aici tot ce trebuie sa stii!

Vii la Forza ZU? Vezi aici tot ce trebuie sa stii!
Mai sunt cateva ore pana la startul Forza ZU 2016. Pe 21 mai, în Piața Constituției, cântăm împreună. Zeci de mii de voci în cor la cel mai mare concert din România. 

Intrarea la concert este liberă, iar programul este următorul:
13:30 – este permis accesul în zona de concert
14:00 – ROCKSTAR Energy Drink prezintă FLYING ROCKSTAR ENERGY TOUR, un show senzațional de acrobații pe motoare.
16:00 – Warm-up cu MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K
16:30 – Buzdugan și Morar dau startul pentru Forza ZU 2016

Vino cat mai devreme, Piata Constitutiei are totusi o capacitate limitata.  Daca  nu poti ajunge la concert îl pot urmări în direct la Radio ZU (audio, de la ora 16:00), ZU TV (video, de la 15:00), pe www.antenaplay.ro (video, de la 14:00) și pe www.radiozu.ro (video, de la 14:00, fără pauze publicitare).


 
Pentru o desfășurare cât mai bună a evenimentului, la fața locului vor fi prezenți sute de polițiști, jandarmi și angajați ai firmelor de pază și protecție. Vor fi patru puncte de prim ajutor și ambulanțe gata să intervină în caz de nevoie. Există opt puncte de vânzare de unde vor putea fi cumpărate apă și băuturi. Diana Sarca, purtător de cuvânt al Brigazii Rutiere a Capitalei, recomandă ca participanții să ajungă cât mai devreme în Piața Constituției, iar părinții care vin cu copii mici să fie foarte atenți la ei, deoarece publicul se anunță a fi numeros.
 
Poliția Rutieră a anunțat următoarele modificări în ceea ce privește circulația în zilele următoare. S-a închide accesul rutier pe Bulevardul Unirii, ambele sensuri, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii, şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite. Rute ocolitoare: Calea Rahovei – Str. C-tin Istrati – Bd. Mărăşeşti – Splaiul Unirii - Splaiul Independenţei – Calea Ştirbei Vodă – Calea Victoriei – Piaţa Unirii – Bd. Carol – Calea Moşilor – Sf. Vineri – Bd. Unirii. Restricțiile sunt valabile din ziua evenimentului, de sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, până duminică dimineață, la ora 6:00.

Vezi toate detaliile legate de circulatia in zona pe site-ul brigazii rutiere (click pe imagine)
 

Daca ti-ai propus sa ajungi la Forza ZU este recomandat sa folosesti mijloacele de transport in comun. Statia de metrou Izvor este la 10 minute de mers pe jos de Piata Constitutiei


Daca vii din alte orase este recomandat sa iti lasi masina la intrarea in Bucuresti in apropierea unei statii de metrou. Vezi AICI harta metroului bucurestean

Pentru siguranța ta si a celorlalti participanti la eveniment, te rugam  să nu intri în zona de concert cu recipiente metalice sau de sticlă (cutii, conserve, spray-uri, sticle etc.), artificii de orice fel, bagaje voluminoase, obiecte contondente sau obiecte ce pot fi considerate arme. Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul în zona de eveniment persoanelor care dețin astfel de obiecte, celor cu un comportament agresiv sau neadecvat și în cazul depășirii capacității zonei destinate publicului.


 
Hai și tu la #ForzaZU! Artiștii momentului vor fi toți acolo, pe scena celui mai mare concert din România. București, facem istorie!


Anunță că vei fi acolo și invită-ți prietenii pe event-ul de pe Facebook!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate